Vine, vine, primăvara! Dar și o nouă ediție SuperBlog!

În curând începem să ne oferim mărțișoare și eu încă nu am apucat să scriu aici după ce s-a terminat ediția de toamnă SuperBlog, pe care am încheiat-o pe locul 4 :). Abia dacă mi-am auzit propriile gânduri în acea perioadă, iar mai apoi, ei bine, am luat o binemeritată pauză de sărbători.

Am apucat să scriu succint pe Facebook câteva idei, așa că revin și aici, mai ales că din nou mă voi înscrie în competiție.
Aș vrea să încep prin a spune că nu am avut așteptări mari. Firește, îmi doream să fiu finalistă, iar targetul era de măcar un premiu cu punctaj maxim.
Finalul a arătat așa
 Locul 4 în clasamentul general, 3 punctaje maxime, de 100 de puncte, deci 3 probe câștigate cu premiul 1 (proba sponsor Honda Romania, IntercomFilm și Magnet.ro), un premiu 2 cu 99 de puncte (Carte cu personalitate), un premiu 3 cu 98 de puncte (AZ Turism). Domnul a fost bun, așa că sunt recunoscătoare. Nu a fost ușor, cu doi copii, cu proiectele firmei și probe la fiecare 2 zile.
Între timp au sosit și premiile, toate, fără excepție. M-am bucurat și sunt recunoscătoare pentru ele. Adresez mulțumiri așadar organizatorilor (Claudia și Albert), dar și sponsorilor care mi-au apreciat munca. A fost un drum lung, însă tare fain.
Urmează o nouă rundă, îmi pun încrederea în Domnul și la final trag linie. Din nou. Îmi propun acum să fiu calma. Da, mai calmă decât anul trecut. Am vut provocări, dar am încercat să mă țin departe de întristări.
Nu e lucru usor să scrii pentru SuperBlog. Sau poate eu consider asta, pentru că știu cât timp am investit. Și totuși, în ciuda provocărilor, SuperBlog, vreau și eu în montagne-russe!

Sursa foto: SuperBlog

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...