De multa vreme deja scriem advertoriale, pe langa articolele obisnuite de blog, sau pe langa prezentarile de produse. Impactul advertorialelor este unul suficient de mare incat sa convinga si sa atraga clientii, insa este foarte important si modul in care este realizat un advertorial, deoarece influenta scriitorului este destul de mare.

Ce sunt advertorialele?

Advertorialele sunt la baza articole redactate exclusiv in scopul publicitatii. Reclama este cea care promoveaza un anumit produs, iar astazi putem vedea cu ochiul liber cum puterea promovarii scrise capata proportii semnificative. Un advertorial are menirea de a transmite o informatie cu puternic scop publicitar, insa intr-o maniera informativa si usor personala.

De ce sa apelezi la noi pentru advertoriale?

Ca orice articol seo, si advertorialele au un trunchi comun, care se ramifica mai apoi in functie de necesitati. Advertorialele pe care le realizam au in vedere cele 3 directii principale de care orice companie in plina expansiune are nevoie si trateaza cu deosebita seriozitate fiecare solicitare in parte.

Promovarea companiei la nivel de cunoastere. Este important ca o companie sa se faca cunoscuta, iar reclama scrisa reprezinta forma cea mai actuala pe care o poate folosi. Desi un brand are puterea de a-si valorifica produsele tocmai prin calitatea produselor, un boost la nivel de awarness nu strica nimanui, mai ales daca vorbim despre mediul virtual, cel in care avem libera alegere in ceea ce priveste accesarea informatiei. De aceea, noi scriem advertoriale de calitate ce vor avea menirea in prima faza de a face cunoscuta compania, urmand ca ulterior sa ne ocupam de aprofundarea informatiilor.

Promovarea unui produs sau serviciu. Chiar daca vorbim despre o compnie cu renume sau despre o companie care incearca sa isi contruiasca unul, advertorialele noastre pot pune in lumina reflectoarelor produsele oferite. Fie ca vorbim despre lansarea de noi produse sau de promovarea unor produse existente, scriem advertoriale documentate si unice, care vor avea ca scop prezentarea cat mai detaliata a ofertei companiei promovate.

Nu in ultimul rand, scriem advertoriale bine construite, cu puternic caracter informativ si mai ales care nu depasesc limitele impuse de motoarele de cautare. Desi vorbim despre articole menite sa aduca trafic, va asiguram ca modul nostru de a scrie advertoriale de calitate este in perfecta concordanta cu cerintele motoarelor de cautare, dar si cu exigentele cititorilor. Ne documentam inainte de a scrie si scriem advertoriale empatizand cu nevoile cititorilor.

Pachetele noastre de advertoriale sunt create special pentru a aduce un boost in ceea ce priveste relatia companie-client si mai mult decat atat, ele sunt personalizate in functie de nevoile dumneavoastra. De aceea, va invitam sa solicitati oferta noastra de advertoriale, iar noi va vom trimite oferta completa.

Share This:

Hai pe messenger!
Loading...