Despre noi

SEO Stories with our words este agentia in care cuvintele capata alte valente fata de cum suntem obisnuiti. Stim ca in general cu totii vrem sa fim altfel. Altfel decat concurenta, altfel decat restul oamenilor. Unici. Ei bine noi suntem unici si exact asta incercam sa transmitem prin intermediul muncii noastre. Pentru noi fiecare site este unic si fiecare afacere isi are propriile baze. Si atunci, de ce nu ar fi si continutul unic si calitativ? De aceea noi scriem articole SEO, advertoriale si comunicate de presa, care se diferentiaza prin calitate, așa cum ar trebui să facă orice copywriter/ content writer dedicat.

SEO Stories with our words, asa cum ii spune si numele, reprezinta o echipa care scrie continut optimizat de calitate, cu propriile cuvinte. O echipa manata de aceleasi credinte si dorinte. Credem cu strasnicie in limba romana si in pastrarea ei, iar in acest sens lucram in fiecare zi. Incercam sa transmitem prin articolele noastre importanta folosirii corecte a cuvintelor, mai ales in mediul online. Ni se intampla sa mai si gresim, dar incercam sa ne corectam. Cream povesti in jurul unor cuvinte cheie si incercam prin ele sa atragem cititorii, folosind informatii corecte, verificate si interesante. In mediul online, dincolo de a fi important sa postezi mult continut, este la fel de important sa te orientezi catre a oferi clientului tau o baza de informare.

De ce ar trebui sa alegi un copywriter/ content writer SEO Stories?

Cunoastem importanta continutului in mediul online si stim sa recunoastem ideile de calitate. Nu intamplator poate, regula noastra este aceea de a ne aloca un interval orar de 30 de minute in fiecare zi pentru a… citi. Asa ne incepem ziua si acest lucru contribuie la dezvoltarea noastra din punct de vedere intelectual. Citind, vom sti sa cream cele mai frumoase articole pentru site-ul tau. Vom intelege ce este interesant pentru cititorii tai si ii vom ajuta sa gaseasca la tine exact informatiile de care au nevoie. Stim deja ca lumea nu mai are timp si ca este nevoie de o sinteza a informatiilor. Echipa noastra stie cum sa sintetizeze lucrurile, fara a pierde esenta, ci din contra, atragand cititorii si vizitatorii.

Cunoastem importanta timpului! SEO Stories iti pune la dispozitie o echipa (copywriter/ content writer) care sa se ocupe de ceea ce ai tu nevoie, pentru ca intelegem faptul ca a delega sarcina scrierii de continut reprezinta o necesitate antreprenoriala. Nu mai avem timp si totul in jurul nostru se desfasoara cu rapiditate. Campanii de anunturi platite pe Facebook, Google Adwords, SEO, toate aceste notiuni si nu numai, sunt greu de gestionat atunci cand tu esti responsabil de firma si de angajati. Lucrand cu noi, vom transpune ideile tale in continut optimizat de calitate, iar aceasta va fi o grija in minus pentru tine!

Cunoastem importanta banilor! Stim cat costa promovarea in mediul online si suntem adeptii bugetului alocat in conditiile intelegerii a ceea ce primesti in schimbul achitarii unei facturi. De aceea, noi livram continut optimizat de calitate, care sa iti aduca beneficii financiare si nicidecum o pierdere in buget. Scopul nostru este acela de a ajuta la o crestere organica a site-urilor si la a avea clienti multumiti. Pentru noi relatiile contractuale sunt importante, de aceea empatia este inca o calitate a echipei noastre, dincolo de a fi doar redactori de continut optimizat de calitate.

SEO Stories este o echipa. Ne ocupăm de copywriting și content writing. Suntem o echipa care are ca liant pasiunea pentru limba romana, pentru informare corecta si pentru a-ti oferi lucrurile de care ai nevoie: trafic organic, timp pentru alte activitati si clienti care sa aiba incredere in tine!

Ai nevoie de conținut de promovare? Vrei mai mult de la site-ul tau? Articole SEO, advertoriale, articole de blog, descrieri de produse, social media content, comunicate de presă? Pe scurt servicii de copywriting/ content writing de la SEO Stories!

Share This:

Hai pe messenger!
Loading...