Cine a interacționat cu noi măcar o dată a văzut că în ceea ce privește realizarea de advertoriale online noi suntem destul de flexibili. Înțelegem repede și scriem articole SEO unice si cat mai bine documentate. Suntem adepții investițiilor cu măsură, analizăm în prealabil și ne sfătuim clienții, astfel încât alegerea să fie cea mai bună și mai puțin costisitoare. Pentru că ideea de economie ne urmărește și în viața reală, deseori încercăm la rândul nostru să investim în lucruri absolut necesare, fără a exagera.

Noi ne-am gândit că cea mai bună idee pentru noi, redactorii de advertoriale online de la SEO Stories, este să investim în cărți!

Documentare pentru advertoriale online

Sursa foto: Pixabay.com

Ca orice antreprenor și noi ne gândim să investim. Ne-am gândit mult și cea mai favorabilă investiție pentru noi, e în noi. Vă vine să credeți că și noi, părinți fiind, cumpărăm cărți copiilor noștri, pe care și noi le citim? De ce? Păi e simplu! Citim orice, iar asta ne lărgește orizonturile cognitive. Cărți de parenting sau cărți pentru copii, manuale sau literatură, toate acestea au darul de a ne îmbogăți cunoștințele.

Poate e greu de crezut, însă dintr-o carte de cultură generală, pentru copii, poți afla o mulțime de informații, pe care le poți folosi, mai ales dacă scrii advertoriale online. Pentru noi funcționează de minune! Deși cunoaștem unele informații, este minunat să ni le putem reaminti. Ni s-a întâmplat chiar ca citind o anumită carte, să găsim exact inspirația care ne lipsea pentru realizarea de advertoriale online sau să aflăm lucruri care, deși păreau deja cunoscute, erau explicate mai pe larg, copiilor.

Să ne înțelegem, noi nu vorbim despre a copia din cărți, deoarece știți că deviza noastră este aceea de a livra conținut de calitate, iar prin asta se înțelege că scriem conținut unic. Nu am copiat până acum niciodată și cu siguranță nu o vom face vreodată. Aici se face diferența dintre un redactor de articole SEO și advertoriale online și un amator.

O carte îți poate da ideea de care aveai nevoie pentru a scrie. O informație poate da tonul unui articol. Sunt atât de multe subiecte pe care le putem trata în advertoriale seo! Sunt atât de multe lucruri fantastice pe care le putem folosi, chiar și atunci când scriem publicitar! Știm că cerința deseori este aceea de a scrie oarecum apropiat domeniului de activitate, însă realizarea de conținut optimizat nu înseamnă să repeți la nesfârșit anumite cuvinte sau subiecte.

Studiu advertoriale seo

Podul Tacoma Narrows

Acum ceva vreme, am avut de realizat conținutul pentru un site de construcții. Deși pentru unii poate părea rigid, domeniul pentru noi a fost foarte permisiv. Ne-a plăcut să inserăm în articolul respectiv și o informație specială, despre podul  Tacoma Narrows, al cărui tablier metalic a cedat din cauza vântului. Cum am știut această informație? Ei bine, am citit, ne-am documentat și am considerat că e ceva ce merită să fie afle toata lumea, ca o curiozitate, ca un studiu de caz foarte interesant.

Încercăm ca prin articolele noastre să aducem informații noi, diversitate, însă diversitatea nu poate fi obținută decât dacă în gândire există un substrat format din informații acumulate în timp. A fi redactor de advertoriale online, scriitor de articole SEO, sau de comunicate de presă, chiar e o treabă serioasă, care nu se poate face decât citind. Documentarea e cheia, așa că noi citim. Facem selecții, structurăm informații, iar de acolo se crează adevărate povești.

Citiți și voi! Sintetizați! Subliniați! Orice, legat de cărți ajută la o dezvoltare armonioasă a minții. Așa cum avem grijă de trup, să fie sănătos și hrănit cu produse de calitate, așa ar trebui să ne hrănim mintea. Așadar, voi ce aveți astăzi în meniu?

Share This: