O data cu inceputul toamnei, m-am gandit sa incerc sa fac ceva nou. Pentru ca a scrie a devenit pentru mine o modalitate de exprimare foarte eficienta, dar si pentru ca a scrie este o pasiune pe care o hranesc in mod constant, am decis sa fac mai mult in acest sens.

De aceea anul acesta m-am inscris la competitia SuperBlog, o competitie care reuneste foarte multi bloggeri si care pare sa contina reteta perfecta pentru un concurs reusit. Trebuie sa recunosc faptul ca astept oarecum nerabdatoare startul competitiei, deoarece tot ceea ce am auzit pana acum nun a facut altceva decat sa imi starneasca si mai mult curiozitatea in acest sens.
Imi place mult adrenalina unei competitii, iar din auzite am inteles ca SuperBlog pare sa aiba din plin aceasta componenta. Asa ca abia astept sa fac parte din acest ceva atat de frumos si de motivant, care sper sa ma determine sa imi depasesc limitele cunoscute pana acum in ceea ce priveste creativitatea si abilitatea de a asterne pe hartie ideile pe care le am (fie ea si hartie digitala).
Cu oarecare emotii, dar si cu curiozitate deosebita, ma avant si eu in acest concurs, pe care marturisesc ca l-am gasit destul de tarziu, insa destul de devreme pentru a ma hotara sa particip. Sper sa imi fiti alaturi si sa beneficiez de sustinerea voastra si mi-as dori ca la final sa pot fi mandra de participarea mea. In acelasi timp, de ce nu, poate va hotarati sa participati si voi!
Acestea sunt cateva ganduri “la cald” premergatoare avantarii in concurs. La final, voi reveni cu un nou articol in care voi exprima trairile avute de-a lungul competitiei. Pana atunci, pot incerca sa fac ceea ce stiu eu cel mai bine, sa scriu si sa trec prin fiecare etapa cu entuziasm.
Ne vedem la Superblog.

Share This: