Vând sistem audio S2000Pro. Specificații: pasiune pentru sunet, design și calitate

 

Sunt născută pe tărâmurile sârbelor și ale horelor. De când mă știu, la noi, în Moldova, e lege ca muzica să se audă, iar sunetul să îți dea foc la tălpi. Conceptul de muzică în surdină nu prea există și cumva și eu am crescut având aceeași credință. Îmi plac și horele și sârbele, însă gusturile mele s-au îndreptat, încă de mică, spre rock-ul clasic. Anii 80′, mai exact. Muzica rock face parte din ADN-ul meu și dacă mă gândesc, îmi pot aminti începuturile timide de a asculta piesele pe care le iubesc. Un radio- casetofon (o tentativă de fapt), care scotea sunete ciudate, însă din care se auzeau acordurile mele preferate.

La vârsta mea de atunci, ca să pot cumpăra boxe noi, eram cumva nevoită să le cumpăr dintr-un talcioc. Comercianți care mai de care te agasau și căutau să își vândă marfa, numai că cine cumpăra de la ei, de cele mai multe ori ieșea în pagubă. Vânzătorii de aici erau niște bișnițari care de fapt căutau să vândă produse contrafăcute, pe bani care nu erau deloc puțini. Te urmăreau cu privirea și dacă vedeau că te oprești la un produs ei deja tăbărau pe tine ca niște ulii.

–  Ia zi șefu’, ce-ți dau? Boxe? Sistem? Uite-aici, 30.000 de lei. Ți-l las la 25, îl iei?

Nu tu bună ziua, nu tu ce te-ar interesa să facă acel produs… În naivitatea mea și raportat la banii mei puțini, cumpăram (niște prostii). Și de fiecare dată când mai cumpăram ceva, sufeream în sinea mea că nu pot beneficia de un lucru care să meargă așa cum aș fi dorit eu, să îmi redea sunetul perfect și să nu mă mai chinui în permanență să repar produse pe care dădeam bănuții strânși cu greu. Am luat o decizie și mi-am promis că voi învăța să economisesc pentru a cumpăra lucruri de calitate, iar acest lucru a rămas ca o axiomă nescrisă, până astăzi.

Dumnezeu, destinul, karma, sau piața locurilor de muncă (puteți să îi spuneți cum vreți) face ca astăzi să fiu eu vânzătoare de sisteme audio. Cred că nu e zi în care să nu îmi amintesc de vânzătorii din copilărie, însă ei nu fac altceva decât să îmi întărească dorința de a fi altfel. Am ales să lucrez aici deoarece m-au convins echipamentele de calitate Edifier. Pentru că mi-am dorit sunet și tehnologie de înaltă performanță, pe care le-am găsit chiar într-un produs din gama de sisteme pe care o am la vânzare, sistemul audio S2000Pro. Am ales acest sistem deoarece mi-a plăcut ca design și funcționalitate, dar mi-a plăcut și modul producătorilor de a spune povestea acestor produse: pasiune pentru tot ceea ce fac, pentru sunet, pentru calitate și pentru aspectul estetic.

Sursa foto: Edifier.com

Am decis, deși lucrez în vânzări, să nu mă comport precum bișnițarii aceia. Nu vreau să vând gheață eschimoșilor, ci să o vând locuitorilor de la Ecuator. Să mă axez pe nevoia clientului și pe produsul care poate răspunde acelei nevoi. Lucrând în magazin de profil, am testat cam ce se putea testa, astfel încât pot recomanda un produs având experiența proprie, fără să agasez sau să conduc clientul forțat spre un anumit produs. Așa că în dezacord total cu purtarea vânzătorilor de talcioc, dialogul cu mine ar suna cam așa:

– Bună ziua! Bine ai venit. Permiteți-mi să mă prezint. Sunt Mona de la Magazinultau.ro.

“Drăguț joc de cuvinte”, îți spui în sinea ta. Dar hei, acesta chiar este magazinul tău și îți voi explica de ce. Te afli într-un spațiu virtual al produselor de calitate și, deși oaspete, te vei simți ca acasă. Ia un loc, cafeaua te așteaptă și de acum urmărește informațiile pe care ți le voi oferi. Poți oricând sa îmi adresezi întrebări, îți stau la dispoziție cu răspunsurile.

– Aș dori un sistem audio ce va fi folosit la domiciliu. Aș vrea un produs deosebit, elegant și calitativ. Ceva cu design deosebit, luxos.

Voi fi onestă cu tine, pentru că eu cred că aceasta este cea mai mare calitatea a unui vânzător. Îți vorbesc din experiență proprie și cu toată empatia de care dispun, deoarece știu că înainte de a fi vânzător, sunt la rându-mi cumpărător. Așa că voi căuta să îți prezint lucrurile așa cu mi le-aș prezenta mie, cât să înțeleg, dar să îmi doresc produsul, deopotrivă. Știu că în vânzări contează persuasiunea, însă mai știu că aceasta nu contează mai mult decât pasiunea.

Sursa foto: Edifier.com

Vă prezint și recomand sistemul audio S2000 Pro. Iată câteva dintre motive:

Pentru un sunet de calitate. Îți place să auzi pașii criminalului în negura nopții, în filme? Sau ușa care se închide la parter, în vreme ce eroul principal se află la etaj. Dacă știi despre ce vorbesc, înseamnă că ai un reper în ceea ce privește boxele și puterea lor de amplificare a sunetului si atunci acest sistem este potrivit pentru tine. Dacă nu știi despre ce vorbesc, sistemul este același răspuns.
Vorbim puțin și despre muzică? Nu ma voi hazarda să emit păreri despre ce muzică asculți, în funcție de cum arăți. Eu ador rockul clasic și am tatuaje pe piele cu zâne și țepi, dar la exterior par un om atât de blajin! Aparențele înșală, așa că te voi întreba direct: ce muzică asculți? De ce este important pentru mine să știu? Fiecare stil are un anumit tip de inflexiune și aș vrea să te convingi de modul în care sistemul poate să redea sunetul perfect pentru tine. Rock? Acustica e baza, iar sistemul despre care îți vorbesc are un set de înalte de ultimă tehnologie (planar magnetic). Trance? Vei avea nevoie de bass. De ce sa cauți un egalizator când poți avea o adaptare a sunetului plina de eleganta și lux?

Sursa foto: Edifier.com

Tehnologie de vârf. Nu are sens să discut prea mult despre specificații tehnice, pentru că, deși ai înțelege ce aș spune, prefer însă să îți fac o demonstrație a ceea ce îți poate oferi sistemul audio S2000Pro. Ar mai fi totuși de adăugat faptul că acest sistem oferă tehnologia de ultimă generație în ceea ce privește sunetul, un bass de 5,5” și 4 presetări: vocal, monitor, clasic și dinamic. Sistemul Edifier este așadar o soluție perfectă și plină de eleganță pentru înregistrare și mixare chiar din confortul casei tale.

Tot despre confort aș vrea să îți mai vorbesc puțin. Poți controla sistemul cu ajutorul telecomenzii, astfel încât experiența ta să fie una plăcută și confortabilă.

Eleganță și lux. Desigur că îți dorești un sistem care să se integreze perfect în casa ta. Un sistem care să nu facă notă discordantă și să arate precum funcționează, mai exact fabulos. Ei bine, sistemul Edifier S2000 Pro reprezintă un produs unic, fabricat cu atenție și dedicare, astfel încât rezultatul să îți poată satisface exigențele estetice. Un tribut adus boxelor clasice, dar îmbogățite cu elemente moderne. Aspectele audio sunt amplificate datorită folosirii materialelor naturale, lemnului, utilizat sub forma unor placaje cu o grosime de 18 mm, fiecare dintre ele trecând prin procedee complexe de finisare, până să ajungă la această formă pe care nu ai cum să nu o adori. În acest fel, Edifier aduce la un loc contemporanul cu clasicul, reușind să îmbine lemnul, vopseaua neagră, mată și elementele cromate, într-un produs de lux.

Sursa foto: Edifier.com

Nu voi încerca să îți vând produsul, ci te voi întreba dacă este ceea ce căutai. Dacă îți satisface exigențele și dacă ți-l dorești. Nu vreau să îți vând ceva, ci vreau să înțelegi ce înseamnă calitatea și beneficiile pe care ți le poate aduce un produs realizat pentru utilizatori, nu doar pentru a se vinde. Un produs așa cum spuneam mai devreme, născut din pasiune pentru sunet, calitate și design.

-Sper că ți-am fost de ajutor cu prezentarea mea! Îți mulțumesc pentru interesul acordat produselor și timpul pe care mi l-ai alocat!

 

Articol realizat pentru SuperBlog 2017!

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...