Ne-am obisnuit sa mai scriem din cand in cand si alte lucruri inafara de articole SEO, pentru ca este nevoie uneori sa mai luam si cate o binemeritata pauza de la ceea ce inseamna munca. Astazi ne indreptam atentia catre un eveniment special, cu adevarat deosebit, care ne aduce in prim plan o comunitate cu adevarat minunatata, si anume Work at Home Moms. Va propunem asadar o vizita la Mama Fest- Editia de Paste, un eveniment care are loc in Bucuresti, in data de 9 aprilie 2017.

De ce am salva aceasta data si de ce am participa la un astfel de eveniment? Raspunsul este simplu si mai mult decat evident. Mama Fest este un festival cu traditie deja, care aduna sub “aripa” sa mame fauritoare de frumos, ateliere si bineinteles multa buna dispozitie. Ramanem ca de obicei surprinsi de ceea ce se anunta ca facand parte din programul pe care asociatia Work at Home Moms l-a stabilit pentru aceasta editie, deoarece la acest eveniment si-au anuntat participarea o serie de mame antreprenor care chiar reusesc sa faca fata cu succes mediului de afaceri romanesc, cu toate provocarile sale.

Daca esti in cautarea cadoului potrivit pentru aceasta perioada, sau daca ai nevoie de servicii specializate, atunci in mod clar trebuie sa iti indrepti pasii catre acest eveniment. Pentru aceasta editie de Paste- Mama Fest este anuntata deja o sesiune de rasfat si un targ cu produse si servicii din care in mod clar vei avea ce sa alegi. Stim cu totii ca piata handmade iti ofera un lucru in plus fata de intreg segmentul comercial si anume unicitatea produselor, drept pentru care suntem siguri ca vei aprecia lucrurile minunate expuse la acest festival. Jucarii crosetate, hainute delicate, papioane, bentite si alte accesorii, bijuterii de soi lucrate cu migala unui bijutier regal sau servicii de grafica, promovare sau make-up, toate acestea sunt la dispozitia ta, astfel incat si tu sa poti patrunde in minunata lume a mamelor antreprenor.

Evenimentul Mama Fest, organizat de catre asociatia Work at Home Moms, are in vedere cresterea vizibilitatii si promovarea activitatilor pe care mamicile din comunitate le realizeaza, aceasta fiind de fapt o campanie inceputa cu multa vreme in urma de catre Elena Gorun, fondatoarea asociatiei. Produsele si serviciile oferite de catre mamele din aceasta comunitate unita si puternica au ceva in plus fata de produsele de serie de pe piata de profil. In produsele lor putem gasi timpul petrecut pentru realizarea acestor minunatii si parte din energia si sufletul investit in acestea.

Evenimentul se anunta a fi unul desavarsit si tocmai de aceea vi-l facem cunoscut ca recomandare de top pentru perioada sarbatorilor. Suntem si noi fascinati de frumusetea lucrurilor faurite de catre aceleasi maini care cresc viitorul, si tocmai de aceea incercam si noi sa le promovam deoarece merita sa fie cunoscute de catre toata lumea.

Daca cele istorisite pana acum v-au facut curiosi, nu va mai ramane decat un singur lucru de facut. Notati-va in agenda personala data, insotita de locatia evenimentului, si anume restaurantul La Bordei, si faceti o vizita de sustinere acestei comunitati creative, dedicate si vii, mai presus de toate.

Daca ti-a placut articolul, arata-le si celorlalti!

 

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...