Particip la Superblog!

O dată cu primăvara, se numără și bobocii aliniați la startul competiției SuperBlog. Superblog reprezintă o competiție de blogging creativ, în care probele la care participi pot scoate din tine tot ceea ce ai mai bun. Înveți ce este un deadline și cât de importantă este respectarea acestuia, înveți lucruri utile despre SEO, despre așezare în pagină, despre aspectele care contează atunci când îți expui ideile în mediul online.

Prima participare SuperBlog a fost o încercare, un test, o provocare. A însemnat mai mult decât a pune la încercare penița virtuală, deoarece efortul s-a concretizat în mai multe lucruri. Documentare, gândire și abia mai apoi așternerea ideilor pe blog. Am șters și am scris din nou. Mi-am imaginat și am zugrăvit în cuvinte imaginile pe care voiam să le descriu. Și mai apoi am așteptat un rezultat care în unele cazuri m-a pus la încercare. Însă a fost interesant, amuzant și antrenant și tocmai de aceea încerc din nou. În definitiv cred că de fapt e nevoia de a scrie, dar și ideea unei competiții la a carei start se aliniază bloggeri frumoși.

Dacă anul trecut participam cu o oarecare teamă de a nu ști ce mă așteaptă, anul acesta plec oarecum mai încrezătoare la drum. Așa că programul meu va include și realizarea articolelor pentru această competiție. Revin curând cu impresii.  🙂

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...