O experiență fantastică în studioul Event Portrait

Decembrie, luna scurtă și grea. Muncă, trafic, nervi, timp puțin. Am plănuit prima jumătate a lunii gândindu-mă la plecarea în Moldova, pentru că acolo mi-e oaza de liniște, însă știam că mai am câteva lucruri de rezolvat aici. Printre ele ședința foto de Crăciun. Programul sotului nu mi-a permis sa fac ședinta mai devreme, însă o conjunctură favorabilă m-a adus într-un studio minunat, cu decoruri superbe, pentru a face ședința foto…chiar in ziua plecării noastre. Unde? La Event Portrait.

Lasând însă plecarea noastră grăbită, ca niște fugari printre vise, sedinta foto a fost un succes. Nu are rost sa va zic ca aveam oarece emotii, pentru ca era prima sedinta foto cu doi copii mici, dar are insa o mare importanta sa va spun cum ne-am simtit.

O ședință foto de Crăciun în care ne-am simtit ca acasa. Unii dintre noi poate chiar prea ca acasă.

Cu cei doi micuți după noi, cu haine, jucării, cărți, am intrat timid in studio, acolo unde era amenajat probabil cel mai fain brad văzut până acum în poze tematice. Mai vazusem poze de la ședințe foto și știam cam cum aș vrea să arate totul, însă am fost surprinsă plăcut, peste așteptări, văzând decorul magnific ce ne aștepta.

Credit foto: Event Portrait

La doar un anișor și o lună, când eu mă temeam că Micul Prinț se va teme sau că va plânge, el defila liniștit prin cameră, alergând după jucăriile ce completau decorul ședinței foto. Globuri, jucării cu baterii, fulgi, oameni de zăpadă, nimic nu a scăpat de micile mânuțe ale celui mic. S-a simțit ca acasă, aș spune, iar profesioniștii Event Portrait chiar au făcut totul pentru ca noi să simțim asta din plin.

Ne-am simțit în largul nostru și a ieșit un veritabil portret de familie

Cristina e o tipă foarte faină, iar de după aparatul foto chiar a reușit să ne suprindă în cele mai amuzante ipostaze. Culmea, credeam că nu prea mai există oameni care să jongleze în meseria lor, însă Cristina a fost și acrobat și jongleur și povestitor și…orice pentru a surprinde un cadru perfect. Având în vedere mobilitatea celor mici, atât de prinși în vâltoarea evenimentelor, aș putea spune faptul că personal mi se pare greu să fugi așa doar pentru poza perfectă.

Nu am știut când a zburat timpul

Printre zâmbete, râsete și hârjoneli, am reușit să stăm câteva clipe cu toții, împreună, pentru o poză perfectă. Suntem atipici și nu stăm locului, iar timpul a trecut în compania Cristinei atât de frumos, încât parcă ne cunoșteam de o viață. Ce e drept ne cunoșteam, mai colaborasem pe alte nișe, dar nu ne văzusem până atunci. M-am bucurat să pot îmbrățișa pe cineva cu care mă înțeleg atât de bine. Îmi place munca Cristinei și ambiția lor de a oferi clienților momentul lor.

Credit foto: Event Portrait

Frumusețea e în ochii privitorului

Am privit pozele cu drag și am surprins detalii interesante și chiar amuzante. Ne-am văzut familia, pentru prima dată în formulă de patru în cadru organizat, iar acesta ni s-a părut cel mai frumos lucru. Însă e ceva dincolo doar de a ne vedea propria familie frumoasă.

Ne-a plăcut accentul pus pe detalii, iar mie personal mi-a plăcut claritatea și lumina. Căldura emanată de poze. Voioșia pe care aparatul magic al Cristinei a surprins-o în poze.

Momentul tău- Event Portrait- Dincolo de o ședință foto de Crăciun

Momentul nostru petrecut în studioul Event Portrait a fost mai mult decât atât. Vreau să spun că nu doar am mers, am pozat și am plecat, ci am perceput totul ca pe o adevărată experiență. Și nu, nu orice experiență, ci una dedicată nouă, nimănui altcuiva. Ne-am distrat și am râs, iar mai apoi, văzând pozele, ne-am amintit cum ne-am simțit. Ei asta chiar e o veritabilă experiență. Atunci da, motto-ul Event Portrait nu e doar de prezentare ci e chiar adevărat.

Suntem pe fugă cu toții, mereu avem ceva de făcut, mereu timpul e limitat. Însă iată că o experiență de acest gen pe noi ne-a adus mai aproape și ne-a făcut să cunoaștem un pic mai mult decât știam mai devreme. Nu e despre poze, deși sunt grozave, ne plac la nebunie. E despre oameni, e despre tine, despre povestea ta. Despre povestea de familie zugrăvită într-un portret. Despre zâmbetul șăgalnic al frățiorilor. Despre mama care fuge după bebelușul care are chef de joacă prin studio. Despre tatăl care stă cuminte și își dorește doar o poză normală cu toată familia. Despre amintiri cu acadele de Craciun. Despre un brad frumos prin simplitatea lui, care schimbă total aspectul unei încăperi.

 

Nu știu dacă anul acesta Cristina (Event Portrait) mai realizează sesiuni foto, ce știu însă e că urmează un nou an plin de evenimente la care noi cu siguranță tot la ea vom veni (dacă ne mai primește 🙂 ).

Mulțumim, Event Portrait!

 

 

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...