Mai mult decât culoare, grijă pentru înfățișare!

Sursa foto: Farmec.ro

Când o vedeam așa dichisită părea o prințesă ruptă dintr-un scenariu de basm. Ochii, evidențiați de sclipirile de smarald ale fardului, umbriți de gene lungi și negre ca abanosul, pomeții luminoși, roșeața subtilă a obrajilor și rujul mat, de culoarea vișinelor târzii, o faceau să arate divin. Era aproape ireală cu rochia-i verde în care razele soarelui se ascundeau jucăușe. Nu înțelegeam ce are atât de special în acele momente, ce o face să fie atât de deosebită, ce o schimbă și o ridică atât de mult în ochii mei. Am înțeles abia atunci când eu însămi am început să fiu parte din propria-mi poveste.

Mamei îi plăcea să arate bine. Firește, pe acea vreme, când eu eram copil, nu exista încă o gamă specială de produse decorative dedicate tenului, așa cum mă bucur eu astăzi de noua gama de machiaj Gerovital Beauty de la Farmec, cea care acoperă toate necesitățile unui machiaj complet. Firește însă, acesta nu era un motiv pentru ca doamnele de la acea vreme să nu arate bine.

Sursa foto: Farmec.ro

Astăzi sunt eu făptura diafană pe care o vedeam în propria-mi mamă, sau cel puțin eu așa mă simt. Am aflat la rândul meu secretele feminității și ale frumuseții. Astfel că îngrijirea tenului și înfrumusețarea lui joacă un rol important pentru mine, ramificându-se pe mai multe direcții. De aceea produsele pentru realizarea machiajului meu zilnic înseamnă mai mult decât culoare, înseamnă grija fizică față de mine însămi prin folosirea unor produse cu ingrediente active de ultimă generație: acid hialuronic, pudră de diamant, vitamina E, dar și grija pentru stima mea de sine, prin faptul că atunci când arăt bine, mă simt bine. Îmi place ca după ce îmi realizez machiajul să nu interacționez cu soțul meu decât atunci când pensula aruncă ultimele particule de pudră iluminatoare peste pomeți. Reacția lui e fenomenală deoarece, deși verbalizează puțin, ochii lui plini de uimire îmi spun ceea ce vreau de fapt să aud.

Ia uite, tati, ce frumoasă e mami! (cam așa sună aprecierile soțului, spuse copilului, în timp ce ne îndreptăm spre ușa liftului). Zâmbesc, aruncându-mi o privire săgalnică în oglinda liftului. Chiar mă simt frumoasă!

O față minunată, nu o față șifonată! Machiajul contribuie la împrospătarea imaginii mele, chiar de la primele ore ale dimineții. Cearcănele, ochii umflați sunt probleme pot fi estompate prin machiaj, prin produse care să contribuie activ la obținerea unei imagini pline de prospețime și care oferă beneficii certificate: hidratare, protectie, rezistenta indelungata, matifiere, precum gama Gerovital Beauty. Machiajul mă ajută să arăt  bine chiar și după cele mai dificile nopți (știți voi, copii mici…), iar produsele nu încarcă tenul, ci îi oferă un aspect cât mai natural.

Sursa foto: Farmec.ro

Machiajul îmi scoate în evidență trăsăturile feminine, umbrele delicate și zonele ce trebuie să fie luminate. Am observat că tindem să uităm să fim feminine, purtăm jeanși în loc de rochii și teneși în loc de pantofi cu toc. Și atunci e nevoie să ne evidențiem trăsăturile care ne definesc feminitatea, prin produse de calitate, create astfel încât să protejeze tenul și să îl ajute să arate cu adevărat proaspăt și îngrijit. De aceea, din produsele mele pentru machiaj nu îmi lipsește aproape niciodată un iluminator care să îmi ofere o strălucire delicată și naturală a pomeților și nici mascara Devilash care să îmi evidențieze genele și care să le ofere ochilor acea idee de mister, de eleganță. Ochii stabilesc interacțiunea și transmit senzualitate (ca și buzele), ochii vorbesc un limbaj pe care îl înțelegem printr-o simplă interconectare de priviri. Și atunci ei merită să îi evidențiez prin fard de calitate în nuanțe minunate. Pentru buze, rujul mat cu acid hialuronic de la Farmec este nelipsit, iar nuanțele de roșu aprins sau vișiniu sunt la putere. Atunci când plec la un eveniment însoțită de copilul meu și de sot, rujul rezistent la transfer, tot roșu, este alegerea cea mai înțeleaptă. De ce? Păi, ca să îi pot pupa în voie, ori de câte ori simt să o fac, fără teama că rujul mi se va șterge, deoarece rujul lichid cu rezistență îndelungată de la Farmec rezistă până la 8 ore!

Machiajul, realizat cu produse de calitate, delicate cu pielea și create astfel încât să o împrospăteze, contribuie foarte mult în ceea ce privește stima de sine. Nu mă credeți? Ei bine aflați că pentru mine, mamă fiind, machiajul stă la baza ideii de a mă privi altfel. Nu mă înțelegeți greșit, asta nu înseamnă că umblu doar machiată prin casă, având grijă de copil, însă de fiecare dată când am apelat la machiaj, am văzut în oglindă persoana aceea care îmi place, care nu dispare doar pentru că sunt obosită sau stresată, care are puncte forte evidențiate de un ruj frumos, sau imperfecțiuni mascate de un fond de ten potrivit, care să acopere discret, fără efect de mască. Toate aceste produse care nu încarcă tenul, ajută de fapt la stabilirea unei imagini naturale deosebite, care conferă o stare de bine.

Machiajul mă ajută să fiu unică, să fiu specială, să fiu feminină, să fiu sigură pe mine să în același timp să fiu sigură că am aliați de nădejde în ceea ce privește îngrijirea tenului. Să fiu frumoasă chiar și fără să îmi modific radical aspectul. Ador nuanțele de roșu și de aceea rujul meu va fi mereu în acest ton. Știți vorba aceea: când nu știu cu ce să mă îmbrac, mă dau cu ruj? Cam așa e și la mine. Machiajul nu e o mască, nu e o distorsionare a realității. Pentru mine machiajul este o îmbunătățire adusă unor caracteristici preexistente, care au nevoie să fie evidențiate. Natural sau intens, avem nevoie de ceva în plus. Deși suntem frumoase prin definiție, prin creația lui Dumnezeu, acest lucru nu înseamnă că nu putem picta pe propria pânză, creându-ne și definindu-ne unicitatea.

Articol realizat pentru proba nr.9 SuperBlog 2018- Gerovital Beauty – Mai mult decât culoare

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...