Asa cum stiti deja, am cautat sa avem intotdeuna alaturi de noi persoane sau organizatii cu care sa ne mandrim. Sa ne faca cinste sa ii avem in paginile noastre, sa ne determine sa ii promovam pentru eforturi si pentru reusite si mai ales pentru o mana intinsa persoanelor care au nevoie. Ati remarcat probabil ca pe langa organizatia pe care o sustinem in lupta contra prostitutiei, am ales sa avem alaturi o organizatie speciala, plina de culoare, de viata si de suflete care cred in visul lor.

Pe scurt WAHM. Detaliat, Work At Home Moms, sau grupul mamicilor care lucreaza de acasa. Aici se intalnesc pasiunile cu materialele delicate, diafane, visele cu ideile creative si dorintele cu transpunerea lor in realitate. Aici este un loc plin de farmec, plin de sudoare, dar si de zambete, plin de dedicarea mamicilor care isi rapesc din putinul timp pentru a face lucruri cu adevarat minunate. Sub indrumarea Elenei Gorun, cea care dealtfel a demarat intregul proiect, dar si a voluntarelor care cred cu tarie intr-o cauza speciala, proiectele prind viata si se transforma in adevarate opere de arta care si-ar merita un loc in orice galerie.

Fie ca vorbim despre pictura, fie ca vorbim despre crosetat, despre decoratiuni sau despre croitorie, despre promovare online, SEO, marketing, webdesign sau fotografie, acestea sunt doar cateva dintre domeniile pe care mamicile muncitoare le acopera cu succes. Noi credem in produsele realizate de aceste mamici harnicute. Ne plac! Le admiram si adoram deopotriva! Poate va intrebati de ce, sau poate credeti ca suntem subiectivi. Nicidecum! Vom prefera oricand produselor de serie aceste minunatii create de persoanele care isi lasa o bucatica din suflet in minunatiile realizate. Vom prefera oricand maiestria unei maini care mangaie crestetul unui copil si apoi lucreaza cu spor, in detrimentul unui robotel programat sa execute produse similare “in serie”.

Work At Home Moms este o organizatie din ce in ce mai vizibila, atat in mediul online, cat si in mediul fizic. Practic am putut vedea acest nume la marile festivaluri din Bucuresti, iar extinderea rapida a unor filiale in Constanta, Pitesti, Timisoare, Cluj, Baia Mare, Sibiu sau Iasi, ne face sa credem ca aceste doamne nu se vor opri aici. Daca ne este permisa comparatia, am putea spune ca acest grup de mame, calauzite de catre Elena Gorun, duc o adevarata politica hegemonica in domeniul artei handmade.

Sustinem asadar aceasta organizatie si speram sa vedem din ce in ce mai multe lucruri frumoase aparand sub emblema ei. Felicitari WAHM! Si multumim pentru ca sprijiniti mamicile, care iata, pe langa “simpla” ocupatie de a creste si a educa un copil (sau chiar mai multi!), mai gasesc si timpul necesar pentru a aduce lumii culoare. Si bucurie. Si un strop de nebunie. Si gustul dulce al copilariei. Go for it, WAHM!

Mamicile talentate si creative WAHM pot fi gasite aici.

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...