De la corporatistă în România direct în inima Arabiei, pe aripile unei eșarfe!

Destul de multă vreme eu nu am știut cine sunt și am căutat aproape cu disperare acel ceva care să mă facă unică. A fost nevoie de ceva ani de așteptare, în căutarea propriului stil, însă în final a meritat să devin cine sunt astăzi. Însă momentul în care am decis să fiu eu însămi a fost ca o explozie de bucurie, un fel de prima zi din viața mea. Atunci am realizat eu faptul că nu trebuie să fiu ca x sau y, că nu trebuie să îmi pese chiar atât de tare de ideile lumii și că uneori atitudinea nici nu stă în hainele pe care le porți, ci în accesoriile potrivite, în accesoriile momentului.

Accesoriile care au făcut diferența!

Îmi amintesc și acum acea perioadă de căutare. Ca și acum, îmi doream să ies în evidență prin stilul meu, însă nu într-un mod negativ, ci chiar prin accesorii de calitate, unice. Pe atunci pusesem ochii pe un ceas, văzut la TV, pe care l-am căutat multă vreme în magazine. Am aflat că acesta s-ar găsi în magazinul Meli Melo și îmi amintesc că am fugit într-un suflet în magazin, să îl cumpăr. Vă vine să credeți că am ceasul și acum? Și că el mai și funcționeaza, după aproape 11 ani?

Și atunci, ca și acum, Meli Melo era un brand arhi-cunoscut pentru multitudinea de accesorii pe care le oferea. Toate produsele erau unice și rafinate, iar tu te simțeai ca o adevărată regină purtându-le. Calitatea produselor este recunoscută și în prezent (dovadă ceasul care arată impecabil), iar brandul a extins foarte mult gama de produse, de la accesorii păr la eșarfe, genți, portofele și chiar pălării.

De reținut pentru Crăciun! Poate nu știai, dar la Meli Melo poți găsi chiar și accesorii bărbați.

Sursa foto: arhiva personala – Ceas Meli Melo- colectie mai veche

Ceasul acela a fost triggerul care mi-a declanșat pasiunea pentru accesorii, pentru că de acolo mi-am dat seama că personalitatea mea se oglindește în cadranul ghiduș al unui ceas sau se unduiește de fapt în faldurile unei eșarfe. Că o brațară poate transforma o mână obișnuită într-o apariție regală, mai ales dacă este și însoțită de inelul potrivit. Că părul nu se află pe cap doar ca acoperământ, ci că și el poate fi înfrumusețat cu accesorii păr unice, delicate și fine, la fel ca mine.

Eșarfele- un loc special în viața mea!

M-am obișnuit să port cu mine mai mereu o eșarfă. Nu ocupă prea mult loc, dacă doresc să renunț temporar la ea, iar la nevoie se transformă într-un accesoriu perfect pentru geantă sau păr. Prefer eșarfele lungi și mai grosuțe, în sezonul rece și pe cele subțiri, diafane, pentru începutul primăverii. Eșarfele au început să devină o necesitate nu doar prin prisma utilității, ci și prin aportul major adus la nivel de accesorizare al ținutelor mele. În general sunt o pisică neagră, sunt adepta ținutelor închise la culoare, deși ador culorile. Pentru a nu intra în rutină, în monotonie, eșarfele mele sunt accesoriile perfecte, care mă binedispun și mă transformă instantaneu în cine vreau eu să fiu.

Colecția mea de eșarfe se îmbogățește constant, pentru că eu privesc eșarfa altfel decât ca pe un simplu accesoriu. Eșarfa mea mă transformă într-o adevărată apariție, fără prea mult efort. Uneori poate aș vrea un look mai serios, alteori mi-aș dori o ținută ghidușă. În unele momente îmi doresc poate doar un strop de culoare, iar în altele mi-aș dori să fiu purtată în colțuri diverse ale lumii pe faldurile moi ale eșarfelor mele preferate. Oricum însă, un lucru este sigur: fără eșarfele mele aș fi monotonă, simplă, chiar comună aș spune. Dacă nu mă credeți, haideți să privim colajul următor, pentru a vedea cât de mult poate schimba o simplă eșarfă ținuta aleasă.

Sursa foto: arhiva personală. În poze: diferențe de percepție- cu sau fără eșarfă

Ținutele pe care mi le creez singură!

Îmi plac eșarfele colorate, pentru ca ele practic au rolul de a ieși în evidență ca mod de accesorizare. În funcție de ținuta aleasă, îmi place să adaug un strop de culoare, iar eșarfele au exact acest dar. Nu prea sunt adepta eșarfelor uni, în general iubesc amestecurile de culori și nuanțele cât mai vii. Accesoriile de acest tip mă ajută sa fac dintr-o rochie pe care poate că am purtat-o și altă dată, o ținută nouă, complet diferită de precedenta. Acest mod de a utiliza eșarfele schimbă total percepția celor din jur cu privire la tendințele mele de accesorizare, dar si asupra ținutelor pe care EU mi le creez!

Vrei să vezi cum accesorizez eu ținutele cu eșarfele potrivite? Et voila!

Vezi ce am folosit!

Click to Flip

Vezi ce am folosit!

Click to Flip

Vezi ce am folosit!

Click to Flip

Vezi ce am folosit!

Click to Flip

Vezi ce am folosit!

Click to Flip

De la o corporatistă simpatică în România, direct în inima Arabiei!

Ce mi se pare mai interesant la eșarfele mele este faptul că ele nu servesc doar accesorizării ținutelor, făcându-le unice, și nici nu servesc rolului de a aduce utilitate (să mă ferească de temperaturi scăzute). O, nu, eșarfele mele au rolul de a mă transforma în cine vreau eu, fără niciun efort! În a-mi aduce zâmbetul pe buze, un zâmbet venit din adâncimea inimii mele!

Eșarfa mea este cea care mă poartă în timp, în Parisul anilor 1900, atunci când ținutele elegante erau la mare modă. Alături de accesorii pentru păr lucrate cu măiestrie, cercei lungi și rochie drăguță, adaug o eșarfă fină care practic încheie întreg tabloul!

Eșarfa mea mă duce pe o plajă în Maldive, acolo unde e musai să port tricoul și pălăria cu motive marine, ochelarii de soare și, pentru că totul se reduce la nuanțe de bleu-marin, eșarfa va fi, cum altfel decât foarte colorată?

 

Eșarfa mea mă poartă în deșert, pe spatele unei cămile, în vreme ce în depărtare se aud voci care recită din Coran. Eșarfa mea este cea care îmi scoate în evidență ochii și machiajul lucrat cu atâta migdală. De la o corporatistă veselă, cu doar o simplă eșarfă, aproape că pot simți mirosul fierbinte al deșertului.

 

Cum se zice… Dacă nu vine Mohamed la munte, vine muntele la Mohamed. Așa și la mine. Dacă nu merg eu în anumite destinații, nu înseamnă că acestea nu pot fi aduse în viața mea, folosind eșarfele potrivite!

În plus, eșarfele oferă o gamă amplă de utilizări, care mai de care mai utile sau haioase: poți face o rochiță dintr-o eșarfă mai lungă, o rochiță de plajă, poți crea nenumărate tipuri de legături ale eșarfelor, astfel încât să aibă forme din cele mai frumoase, le poți purta ca accesoriu pentru geantă, pe post de curea, sau chiar ca accesoriu de păr!

Eșarfa preferată

Dintre toate modelele de eșarfe prezentate, vă mărturisesc faptul că eșarfa roșie cu inserții aurii este preferata mea (până acum). Poate pentru că mă transformă într-un mod excepțional, ușor excentric, diferit de ceea ce vedem zi de zi. Poate pentru că e transparentă, iar mie îmi place ideea de mister, de accentuare a trăsăturilor, de a intui dincolo de a vedea pur și simplu. Este o eșarfă dragă mie, deoarece este lungă, suficient de grosută pentru orice sezon. Este versatilă și în versatilitatea ei mă ajută să fiu cine vreau, cum vreau. Zâmbesc de sub degradeul ei cu tot sufletul și ador combinația de culori. Mă înveselesc instantaneu pentru că știu că am la mine un accesoriu unic, care mă va ajuta să mă fac remarcată.

O nouă achiziție!

Mi-ar plăcea să îmi reînnoiesc colecția de eșarfe și, dacă tot am discutat despre Meli Melo mi-am amintit că acolo am văzut o colecție absolut fabuloasă de eșarfe pentru care aș avea exact ținutele potrivite. Aș alege o eșarfă galbenă pentru ținutele minunate de primăvară, unde albastrul jeanșilor contrastează cu puterea galbenului. Pentru păr, aș alege un accesoriu pentru coc, tot în nuanța gutuilor. Pentru vară aș alege un accesoriu de păr tip pieptăn Meli Melo, care să simbolizeze însăși sosirea verii, iar la gât aș adăuga o eșarfă pătrată de culoarea cireșelor în pârg. O rochiță albă, din bumbac, cred că s-ar potrivi excelent. Aș mai alege o eșarfă mare din vâscoză Meli Melo, gri, pentru sezonul rece, așezând în păr un ac de păr pentru coc. Toate, în completarea unui palton de lână, de culoare alb-gri.

Cam așa:

Sursa: melimeloparis.ro

Firește, pentru că sunt accesorii peste care nu pot trece cu vederea, aș alege și gențile potrivite, cel puțin în accepțiunea mea.

Sursa: melimeloparis.ro

În final, dacă vă place ce am ales din magazinul Meli Melo, dacă vă plac accesoriile unice și moderne și dacă vă place Vivaldi, ei bine vă invit să vizionați materialul următor. Poate funcționează ca inspirație, nu de alta. 🙂

Articol realizat pentru proba nr. 22 Superblog- Accesoriile potrivite momentului. Sponsor Meli Melo

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...