Creditul fără dobândă Telecredit sau soluția de la a fi falit, la a avea un venit!

 

Banii nu aduc fericirea, dar parcă atunci când ai nevoi, iar aceștia lipsesc, este cu atât mai greu să faci față gândurilor. Puține persoane reușesc să economisească bani, cel puțin la noi în țară. Contextul economic nu ne este tocmai favorabil în acest sens. Eu, în mod clar, nu fac parte din categoria celor care au un cont de economii, la care să pot apela în tihnă. Din contră, sunt o persoană care a avut mai mereu un salariu prohibitiv, comparativ cu responsabilitățile. Iar o dată cu nașterea micuțului Vlăduț, cerințele au crescut din ce în ce mai mult. Mereu am avut nevoie de o suplimentare a veniturilor, în general în perioade critice bine definite temporal, mai exact de la un salariu la altul.

Deși nu am excelat din punct de vedere financiar, nu am resimțit niciodată nevoia de ajutor ca anul trecut, când o situație total neașteptată și-a făcut apariția. Inițial a fost o durere în gât, mai apoi stări cumplite de rău, pentru ca într-un final soțul meu să necesite internarea pe o perioadă nedeterminată. Surprinși de situație, am făcut repede o analiză. Banii de care dispuneam nu acopereau decât o mică parte din costurile medicației și al internării. Era necesară o soluție rapidă, cu efecte imediate. Nu aveam timp să împrumut de la prieteni, să îmi trimită mama, sau să aștept să vând ceva (oricum nu aveam ce). Un împrumut rapid era cea mai bună alegere. Așa că m-am documentat puțin și am ajuns la concluzia că un credit rapid online de la Telecredit îmi oferă exact ceea ce am nevoie.

De ce am ales un credit online de la Telecredit?

Pentru că tot procesul de creditare, începând de la cererea de împrumut și până la viramentul sumei creditate, s-a făcut exclusiv online, fără să fiu nevoită să mă deplasez. Mi s-a părut ideal că am putut completa formularul prin care am solicitat acest credit online chiar de pe telefon, în timpul somnului de dimineață al copilului. Mi s-a părut foarte avantajos faptul că nu mi s-a solicitat o documentație foarte stufoasă, pentru că nu am pierdut timp căutând acte. Nu dispuneam de acel timp, așa că un credit fără adeverință de la angajator și fără o sumedenie de acte a fost perfect. Mi-a plăcut libertatea de a alege ceea ce îmi este necesar, atât în ceea ce privește suma, cât și în ceea ce privește perioada de rambursare. Eu am ales varianta de 500 de lei, rambursabili în 30 de zile, fără comision, suma disponibilă dealtfel pentru primul împrumut. M-a convins transparența procesului și modalitatea rapidă de procesare a datelor. Am ales un împrumut până la salariu, iar ulterior verificării documentelor aveam banii în propriul cont. În aceeași zi! Fără garanții, fără giranți, fără să îmi știe cineva dificultățile financiare, fără să aștept inutil, un credit cu dobândă 0. Aceste avantaje m-au convins, iar cireașa de pe tort a fost că puteam rambursa creditul și mai devreme de data stabilită, cu recalcularea aferentă.

Creditul m-a ajutat într-o situație urgentă, iar din asta a rezultat însă un lucru foarte important. Am conștientizat nevoia suplimentării veniturilor, mai ales în contextul în care situațiile neprevăzute nu își anunță sosirea în prealabil. Așa că am făcut un brainstorming rapid, alături de soțul meu și am ajuns la următoarele soluții pentru a ne suplimenta veniturile, incluzând și varianta de a face un alt credit online, la nevoie.

Am decis să scriu advertoriale, articole SEO și comunicate de presă. În consecință, mi-am lansat propriul site și am început să mă promovez. Mi-a plăcut mereu să scriu, însă monetizarea propriului blog aduce cu sine nenumărate satisfacții, atât personale, cât și pecuniare.

A doua soluție a venit din pasiunea pentru handmade. Îmi ocup timpul liber realizând decorațiuni din fetru și cărți senzoriale. Nu ies averi din această activitate, însă e o soluție care mă avantajează din punct de vedere financiar, într-o oarecare măsură.

Venitul meu s-a îmbunătățit implementând aceste soluții.  Advertorialele îmi aduc un venit în plus, iar decorațiunile din fetru sunt deja la mare căutare, pentru că vin sărbătorile. Nu aș fi crezut că voi putea depăși momentul nevoii de bani, însă iată că un împrumut online m-a ajutat mai mult decât aș fi crezut. Un credit rapid online nu este doar o soluție de moment, ci este un ajutor de nădejde. O bază. Pentru mine cel puțin asta este, pentru că știu că atunci când am nevoie de bani, nu e musai să merg la prieteni sau familie, să îmi cunoască ei situația dificilă. Pot solicita un credit rapid, pe care să îl pot rambursa așa cum pot eu, firește, în concordanță și cu regulile Telecredit.

Nu pot spune că de la a fi falit la a avea un venit este doar un pas. Este de fapt un cumul de pași. Însă contează foarte mult în ce direcție îl faci pe primul. Pentru mine primul pas a fost creditul pe care l-am folosit pentru a susține celelalte soluții de obținere a unei suplimentări financiare.  Acum aș avea nevoie de timp pentru a munci, așa că…împrumută cineva nițel timp?

 

Acest articol a fost redactat pentru SuperBlog 2017!

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...