Stiti deja ca noi suntem sustinatori ai fenomenului handmade, nu-i asa? Si ca de cele mai multe ori, atunci cand avem nevoie de un cadou, apelam la acest domeniu, pe cat de vast, pe atat de minunat. Ei bine, asa cum v-am obisnuit, revenim cu recomandari de acest tip, deoarece “descoperirea” noastra din ultima saptamana chiar merita toate laudele. In ultimele zile am cautat cu ardoare un cadou deosebit, care a capatat forma unei bijuterii handmade, deoarece aceasta ni s-a parut a fi cea mai potrivita alegere.

Bijuteriile reprezinta accesoriile menite sa intregeasca imaginea noastra, ca ansamblu. De asemenea, ele au menirea de a ne pune in valoare tinutele, dar si de a ne scoate in evidenta anumite trasaturi ale personalitatii noastre sau, de ce nu, valorile in care credem sau tendintele de moda pe care le adoptam de-a lungul timpului. Cand vorbim insa despre bijuterii handmade, acestea au un rol special, si anume acela de a ne face unici, diferentiindu-ne de ceilalti.

Deoarece vara este sezonul in care ne etalam mai usor cele mai frumoase accesorii si tinute si mai ales pentru ca aveam nevoie de un cadou simpatic, ne-am gandit si noi sa vedem care este oferta de bijuterii handmade de pe piata. Asa am ajuns pe pagina Andreei Tascianu, si am ramas cu adevarat uimiti de minunatiile gasite aici. Si se pare ca nu doar noi, ci o multitudine de persoane care ii apreciaza atat pagina, cat si gama ampla de bijuterii de argint.

Andreea realizeaza modele de bratari din piele sau snur, cu banut de argint.

 

Am plecat initial de la premisa gasirii unor bijuterii handmade delicate si simple, eventual care sa evidentieze viata de familie, insa in scurt timp am reusit sa vedem modele de bratari sau coliere cu adevarat unice si minunate, purtatoare de mesaje din cele mai speciale. Ne-au atras atentia in special acele bijuterii care exprimau perfect ideea de familie si mai ales ideea de iubire intre membrii familiei si tocmai de aceea in mod cert vom apela la astfel de bijuterii handmade oricand vom avea nevoie de cadouri cu o semnificatie aparte pentru cei dragi.

Desi am putea crede ca este un domeniu in care munca este deosebit de simpla, de fapt provocarile zilnice sunt destul de mari. Daca vorbim despre accesoriile personalizate din argint, care vor infrumuseta minunatele bijuterii handmade gata pentru a fi purtate,vom vedea ca acestea nu sunt produse de serie, ci au, fiecare in parte, o poveste. Pe langa factorul uman, care nu este deloc de neglijat, avand de a face cu diverse temperamente si personalitati, si munca in sine, realizarea produsului finit, reprezinta un efort de luat in seama.

Fa rai, din ce ai.

 

Noi am fost cuceriti de ceea ce am vazut in portofoliul Andreei, si credem cu sinceritate ca eforturile depuse in vederea multumirii atator persoane merita aprecierea noastra. Va invitam sa vizualizati cu ochii vostri produsele despre care discutam, deoarece doar in acest fel va veti putea bucura ochii cu modele minunate de bijuterii handmade pentru toate gusturile. Spor la cumparaturi!

 

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...