Amintiri Tradiționale- povestea cadourilor de Crăciun

Știm că mai e destul de mult până la Crăciun și că de cele mai multe ori lăsăm alegerea darurilor pentru ultimul moment, însă astăzi ne-am gândit să aducem în discuție câteva dintre piesele de rezistență ce pot fi achiziționate drept cadouri, pentru a mulțumi deopotrivă atât familia, cât și prietenii sau colegii de la birou.

În ultima perioadă putem observa o adevărată avalanșă de idei în ceea ce privește atențiile ce pot fi oferite persoanelor dragi. Cu precădere, atențiile care păstrează un iz tradițional par să cucerească din ce în ce mai multe persoane. Ca un fel de reîntoarcere la rădăcinile noastre, la origini. Căutând astfel de produse, am găsit câteva elemente de decor sau obiecte utile care ne-au plăcut tare mult, pe pagina Amintiri Tradiționale.

Dincolo de pagina de Facebook, Irina Luiza Flegheru este persoana care gândește și crează fiecare model de produs, dându-i o notă personală de decor. De la broșe pe etamină la lumânări de botez cu motive tradiționale, tot ceea ce iese din mâinile Luizei se transformă în obiecte de poveste pe care trebuie să le ai.

Cadouri corporate pentru toate gusturile!

Dacă stai pe gânduri și nu știi ce anume poți oferi anul acesta colegilor de la birou, ei bine vei vedea că ideile Luizei sunt speciale. Un semn de carte special, pentru un iubitor al cărților în format fizic, poate fi un cadou minunat, mai ales când este lucrat cu atât de multă măiestrie. Detaliile fine, forma și culorile vibrante vor face din acest produs un cadou deosebit, care va fi pus la loc de cinste, să apere porțile magice ale unei cărți abia începute.

Amintiri traditionale

Pentru doamne și domnișoare broșele rămân o alegere excelentă. Ușor de pus în valoare și de asortat, broșele, mai ales cu motive tradiționale sau florale, sunt un cadou de neuitat. Nu există limită de vârstă pentru un astfel de cadou, iar unicitatea sa, scoasă în evidență prin talentul Luizei, face ca orice brosă să se potrivească perfect absolut oricui.

Dacă ești antreprenor și vrei să oferi un cadou special colaboratorilor tăi, dar vrei să implici puțin și partea de brand awareness în acest proces, atunci brelocurile cu motive tradiționale, însoțite de un card de mulțumire, pot fi o soluție perfectă. Iar lista nu se oprește aici, deoarece Amintiri Tradiționale oferă o gamă variată de produse unice, speciale și deosebite, pentru orice gust.

 

Cadouri pentru cei apropiați

Plic piele naturala brodat manual

Cadourile pentru cei dragi se aleg deseori cu sufletul, cu trăirea specifică sentimentelor, iar din acest motiv și produsele achiziționate devin speciale atunci când sunt dăruite. Un set cu colier și cercei, lucrați cu migală în atelierul Amintiri Tradiționale, va spune povestea celei ce urmează a-l purta. Un portofel din piele naturală, brodat manual cu diferite motive, va fi nu doar un cadou de suflet, ci și unul util, fiind de departe un obiect care va pune în evidență orice ținută. Butoni, cercei, brățări, sau chiar obiecte personalizate cu mesaj, toate acestea pot face deliciul primitorilor, de Crăciun.

Vrei să îi surprinzi pe cei dragi ție? Nimic mai simplu atunci! Toate aceste produse te așteaptă, fiind gata să bucure chiar și cele mai exigente gusturi. Iar dacă nu ești convins, cu siguranță Luiza are pentru tine propunerea perfectă care să te mulțumească pe deplin!

Spor la cumpărături!

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...