Pentru ca sarbatorile de iarna se astern cu repeziciune, ne-am hotarat sa luam o mica pauza de la SEO si sa vedem ce anume mai este nou pe internet, cautarea noastra vizand de fapt ideea de tihna specifica sarbatorilor, de frumos, de pastrare a momentului. De ce ancorarea in moment? Pentru ca atunci cand sarbatorile de iarna sosesc, tot ceea ce ne dorim este sa pastram senzatia, trairea, sentimentul, astfel incat sa ne putem bucura de acestea pentru cat mai mult timp. Fotografia este o adevarata poarta catre aceste trairi, deoarece surprinde emotia de moment si o impleteste intr-un mod irezistibil cu transpunerea ei vizuala pe hartie.

Pe site-ul Minialbum.ro am putut gasi exact ceea ce cautam. Mai precis o poveste. Povestea fiecaruia, povestea unui moment, povestea unei fiinte dragi, toate acestea ambalate intr-un mod elegant si delicat, intr-un minialbum de tip fotocarte cu adevarat deosebit. Am ramas uimiti sa vedem editia de Craciun a acestor albume fotocarte, atat de fin realizate si atat de ingenios create, astfel incat sa iti ofere posibilitatea de a stoca in acelasi loc pana la 45 de fotografii, dispuse in 20 de pagini, fiecare cu o dimensiune de 15 cm. Fotografiile sunt trimise echipei Minialbum.ro prin intermediul unui e-mail, vei primi o varianta digitala a albumului pe care tu o poti studia, si mai apoi aproba, iar ulterior, in circa 4 zile lucratoare vei primi albumul astfel incat sa te poti bucura pe deplin de amintirile tale cele mai dragi.
Insa aceasta nu este tot. Chiar daca sezonul Craciunului este aproape, pe Minialbum.ro am gasit variante diverse de copertare pe langa cea de tip Christmas cover: fie simple, fie de tip canvas, fie cartonate, de tip soft cover sau hardcover. Mai apoi, in functie de momentul in care decizi sa il oferi, poti opta pentru varianta de cover pentru ziua indragostitilor, pentru 1 martie sau 8 martie. In acelasi ton, albumul poate fi creat direct de pe telefon, prin trimiterea imaginilor direct de pe dispozitiv, urmand mai apoi pasii descrisi anterior. Orice ai alege insa, vei remarca rezistenta produsului, eleganta si rafinamentul, aspecte ce vor constitui de fapt argumentul suprem in vederea pastrarii albumului numai pentru tine. Da, chiar vorbim serios in aceasta privinta, noi am ales un mini-album de tip Christmas cover si inca avem rezerve serioase in vederea oferirii acestuia cadou, asa cum ne-am gandit initial. Practic contactul cu un produs de o asa finete te face sa te indragostesti de el in mod iremediabil, aproape de limita egoismului, nespecific dealtfel sarbatorilor.

Minialbum.ro livreaza albume fotocarte la costuri in avantajul clientului!

Seriozitatea si profesionalismul unei companii sunt caracteristici care se vad in micile detalii. Echipa Minialbum.ro a ales varianta seriozitatii, drept pentru care pune la dispozitia clientilor si un serviciu de livrare cu costuri mai reduse, astfel incat multumirea de a avea un mini-album personalizat sa nu fie umbrita in niciun fel. Acest lucru este foarte important, pentru multi dintre noi conteaza aceste lucruri, iar minunata echipa chiar depune eforturi substantiale pentru a oferi clientilor o experienta mai mult decat placuta, dar si avatajoasa deopotriva.

 

Mai mult decat profesionalism! Pasiune!

Avand in mana un astfel de minialbum, creat special cu povestea pe care ne-am dorit-o noi, am ramas surprinsi de detaliile executiei. De atentie, de calitatea materialelor, de livrare, de fapt de intregul proces de realizare a albumului fotocarte. Am ramas la fel de surprinsi sa aflam ca de fapt, in spatele unui mic imperiu construit pe amintiri, se afla de fapt o mamica ce intelege in totalitate cat de pretioase sunt momentele surprinse in fotografii. Daniela Gruia este cea care se dedica in fiecare zi realizarii celor mai frumoase albume, fie ca vorbim despre albume de vacanta, sau cu tematica de Craciun, sau chiar albume speciale pentru bebelusi.

 

Concluzia? Trebuie sa il ai! Este un must have al momentului, iar momentele sunt pretioase!

Fugim deseori, iar in fuga noastra nu realizam ca viata a devenit de fapt un mic maraton, aproape fara pauza. Trecem pe langa momentele importante, le pozam si le ascundem in foldere in laptopuri sau in telefoane. Aceste albume fotocarte ne ofera o alternativa vizibila a amintirilor noastre. Ne ofera posibilitatea de a avea acces la acestea in orice moment, astfel incat sa ne putem bucura in voie de retrairea momentelor surprinse in imagini. Locurile, persoanele, povestile, transpunerea acestora in imagini si mai apoi imprimarea acestora intr-un mod atat de delicat, nu fac altceva decat sa ne bucure, sa ne distreze, sa ne relaxeze. Avem nevoie de amintiri, insa nu uitate in sertare ci cat mai vizibile, palpabile si estetice. Asa ca da, un minialbum este in mod cert un must have al momentului, iar momentele chiar sunt cu adevarat pretioase…

 

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...