Ai planuri pentru 2018? Ia în calcul și o asigurare!

 

Voi va gândiți vreodată la viitor? Eu am cam început să mă gândesc de ceva vreme la acest lucru, fără vreo tentă morbidă, sau de altă natură. Pur și simplu a aterizat într-o zi o idee în imediata vecinătate a cănii mele de cafea și de atunci am decis să fac câteva săpături. Zilele acestea m-am tot gândit la ideea de asigurare. A vietii, a bunurilor, a ceea ce este în jurul meu. Bineînțeles că niciodată nu am fost omul prea atent la detalii de acest gen și tocmai de aceea gradul meu de pregătire în acest sens tinde destul de mult spre zero. Intuitiv însă, am prins o idee a ceea ce înseamnă aceste asigurări, dar, în mod cert, nu suficient. Așa că am decis să întreb și nu pe oricine, ci pe acea persoană în care am deplină încredere din punct de vedere profesional în domeniul asigurarilor și nu numai.

Nu am încredere de cele mai multe ori în oameni, poate și datorită faptului că deseori încrederea mea a fost înșelată, însă cumva am reușit să am lângă mine acei oameni cu care să mă pot mândri în orice moment. În consecință, vă prezint astăzi un om deosebit, care întregește imaginea pe care eu mi-am creat-o în ceea ce privește femeia de succes. Mama, antreprenor și prietenă, Florentina Marilena Baloș reușește cu succes să facă față tuturor provocărilor zilnice. Am cunoscut-o pe grupul WAHM și am inclus-o (vrând-nevrând) în viața mea personală. Aș spune că am făcut foarte bine, deoarece este una dintre persoanele de la care chiar am ce învăța. Pe WAHM ea coordonează o parte din proiecte și este foarte activă și dedicată acestei comunități.

Florentina, de ce mi-aș face o asigurare?

Florentina lucrează în acest domeniu de aproape 12 ani și se ocupă de asigurări ce țin de sănătate, malpraxis, imobil, CASCO,  iar lista poate continua. În toată această perioada de timp a văzut și a auzit destule lucruri, încât să îți poată oferi nenumărate motive pentru care o asigurarese transforma într-o plasă de siguranță. De asemenea, ea este și soție și o mamă dedicată. Prin prisma acestor lucruri, ea devine în mod clar un reprezentant de asigurări care știe despre ce vorbește. Nu ai cum să nu ai încredere într-un om care trăiește aceeași realitate zilnică, exact ca și tine. Care este supus acelorași presiuni. Care merge ca și tine la medic pentru starea de sănătate sau la supermarket pentru hrana zilnică. Astfel, cunoscând provocările aceluiași trai, Florentina știe să îți explice lucrurile, astfel încât să înțelegi totul cu ușurință. În final, scopul încheierii unei asigurări, în accepțiunea ei, nu ține neapărat de portofoliu, cât de ideea de a fi om, de a ajută pe cineva care se gândește la viitorul sau și, de ce nu, și la viitorul celorlalți.

Florentina și-a propus multe lucruri pentru anul 2018, probabil așa cum fiecare dintre noi o facem. Și eu am planuri pentru acest an și sper să pot include și o varianta de asigurare prin multitudinea de idei puse în practică. Pentru că fiecare dintre noi își face propriile planuri de viitor, este nevoie așadar să și asigurăm acel viitor. Recomandarea mea este Florentina, pentru că este exact genul meu de om. Cel care îmi explică pentru ce cotizez, dacă aleg să fac acest lucru. Cel care îmi expune motivele pentru care aș avea nevoie de un anumit produs. Omul care mă poate îndrumă într-un domeniu în care nu am pretenția că aș fi atotștiutoare.

Aveți planuri pe 2018? Atunci asigurați-va că totul va fi în ordine. Asigurați-va viitorul și pe cel al celor dragi vouă!

P.S. Pe Florentina o găsiți aici și îi puteți adresa întrebările voastre cu privire la ceea ce va interesează.

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...