Și în pas cu vremurile moderne și cu zâmbetul pe buze și cu reduceri la comenzi de materiale!

Vremea în septembrie începuse să fie destul de friguroasă în zona în care îmi construiam casa. Din fericire, până la acest moment deja reușisem să îmi pun cap-la-cap majoritatea lucrurilor cât să am o casă perfect locuibilă peste iarnă. Deja încercasem și soba, iar fumul dens se prelingea peste coama casei, dându-mi un sentiment de cald și bine. Acum stateam în casă, bucuros că am reușit să cumpăr toate materialele dintr-un singur loc, fără să fug prin oraș, după depozite, după prețul cel mai mic, sau făcând pe negociatorul pentru costul fiecărui transport. Ba în tot timpul ăsta mi-am și exersat veleitățile de vlogger, deoarece am descoperit că la Casa de Comenzi nu doar că aveam consiliere gratuită pentru proiectele mele, produse de calitate, timp minim de livrare sau livrarea mărfurilor direct de la producător, ci mai aveam și o reducere de 100 de lei aplicată comenzii pentru recenzii video realizate în momentul livrării, trimise mai apoi pe Vindem-ieftin.ro. Așadar, un client mulțumit, un client fericit!

Sursa foto: vindem-ieftin.ro

Peste gard, casa lui Dragoș părea ușor lăsată în paragină. Un bec chior mai lumina din când în când veranda solitară, aninat de un fir tras direct din tavan. Dragoș era un avocat destul de bine cotat, iar ce îmi plăcea la el era râsul. Din casa lui mereu se auzeau râsetele sale puternice, sau ale invitaților atunci când el le spunea câte o glumă. Era un om dinamic, plin de viață și vesel și tare îi mai plăcea să își cheme amicii din breaslă la grătare, în curte, toată vara. Dar acum casa lui căpătase un aer trist. Îl vedeam deseori urmărindu-mă atunci când venea la mine livrarea de materiale. Când mi-a fost livrată țigla metalică era după poartă și se prefăcea că vorbește la telefon. Când am adus piatra decorativă se afla pe verandă și se prefăcea că are de lucru la becul ală chior agățat de un fir electric. Când mi s-a făcut livrarea de gresie și faianță se plimba prin fața porții mele, prefăcându-se că își caută câinele, deși el nu are câine. Cert e că de fiecare dată când la mine se oprea camionul cu materiale, Dragoș era acolo, ițindu-se de după gard, ca o băbuță curioasă.

Eram sigur că se petrece ceva, drept pentru care la următorul transport de materiale, aveam de gând să intervin. Azi urmau să ajungă materiale pentru termosistem, urma să ajungă vata bazaltică fațadă, piatra naturală, tapet și alte materiale de construcții. Așa că am făcut o cafea și m-am proptit lângă gard, până l-am auzit pe Dragoș că vine să vadă dacă și astăzi se livrează la mine ceva. Brusc, am ridicat capul, i-am întins cana de cafea și i-am zis:

– Bună dimineața! Ai chef de o cafea?

Dragoș, surprins parcă de inițiativa mea, dar și de faptul că i-am dejucat planurile, pare ușor jenat. Îl întreb blând, dar ferm totodată.

– Ia spune, care e de fapt problema?

– Vecine, sunt supărat. Mă tot chinui să fac casa, dar din păcate parcă orice încerc să fac e sortit eșecului. M-ai văzut probabil urmărindu-te…ei bine am tot încercat să aflu ce faci tu de te descurci așa bine cu casa. De unde ai bani pentru atâtea materiale mereu, că vin camioanele la tine ca la trafic greu? Cu cine lucrezi de ai așa spor? Eu unul m-am săturat de prețuri exacerbate și comisioane peste închipuire, de echipe de meseriași care cer numai bani și uită să își facă datoria, de intermediari și de materiale de construcții de speță joasă, trimise la mine de parcă furnizorii și-ar dori să scape de tot ce e mai rău. M-am săturat de drumuri la magazine și de întors cu mâna goală. Nici să râd nu mai am putere!

– Dragoș, eu am dat o șansă comenzilor online! Dar nu oriunde, ci la Casa de Comenzi. Am studiat un pic piața și am hotărât să fac cumpărăturile în acest mod, iar acum uite rezultatul. Eu nu scot bani în plus din buzunar, ci investesc în casa mea, primesc reduceri și mă mai și distrez adaptându-mă vremurilor actuale, făcând testimoniale video.

– Doar atât? Testimoniale video și comenzi online la Casa de comenzi? Asta este tot ce am de făcut pentru a mă bucura de calitate, prețuri mici și reduceri?

– Doar atât! Ah, și să îți amintești să râzi când faci recenzia video. Cu poftă, așa cum te știu!

Dragoș rămase pe gânduri câteva clipe, îmi strânse mâna și plecă. O săptămână mai târziu îl auzeam râzând din nou de după gard, cu poftă, iar acum era rândul meu să îl pândesc. Ei ce credeți? Dragoș filma livrarea materialelor de care avea nevoie și se distra copios.

Până la urmă un client mulțumit chiar e un client fericit!

Acest articol a fost redactat pentru proba nr. 4 SuperBlog 2018-Puterea unui testimonial video! Vezi și crezi

Sursa foto: vindem-ieftin.ro

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...