Pasăre jos! Pasăre jos! Joacă noul PREPELIX PANO!

Germania, 15 octombrie 1998

          Inamicii au invadat teritoriul, iar singura cale de a scăpa de invazie este exterminarea a cât mai multe păsări. Luptători antrenați se întrec să ducă la bun sfârșit operațiunea Virtuelle Moorhuhnjagd, o versiune inițială a ceea ce va deveni jocul fenomen al anului 2018, dezvoltat și mult îmbunătățit în special pentru mobil, de către echipa Phenomedia România – noul JOC PREPELIX PANO!

Fii gata să trăiești aventura noului JOC PREPELIX PANO!

Sursa foto: Prepelix.ro

România, aprilie 2018

Sunt aici! Prepelițele sunt aici! Sunt rapide, năstrușnice și caută să te fenteze în încercarea de a le prinde! Operațiunea de apărare a teritoriului a fost lansată. Avem nevoie de profesioniști antrenați, capabili să conducă lupta strategică împotriva inamicilor invadatori. Nume de cod operațiune: PREPELIX PANO. Inamicii, prepelițele care au invadat teritoriul, trebuie să fie împușcate. Repetăm: obiectiv- exterminați prepelițele! Eficientizarea folosirii resurselor (muniției) e un must. Operațiunea se va desfășura contracronometru. Repet: contracronometru! Fiecare prepeliță doborâtă crește rata de reușită a operațiunii, iar la finalul acesteia veți primi recunoaștere în Prepelix “Hall of Fame”. Până atunci: have fun! 🙂

Aerul e uscat și o tensiune apăsătoare planează în peisaj. Soarele arde, iar eu stau în câmp și aștept inamicul să își facă apariția. Păsările astea vin în valuri și trebuie să fiu pregătită să le prind în ținta mea. E o adevărată invazie. Pușca mea lucește-n soare și le surprind cu coada ochiului cum încearcă să fugă disperate în toate direcțiile.

Să vedeți ce vă iau pe toate! Vă zăpăcesc! Ați apărut deja? Reload! Brusc, un pocnet se aude puternic, peste dealuri, urmat de un foșnet în iarbă, semn că ceva a căzut. Mă uit să văd ce e, însă nu văd nimic. A dispărut din peisaj, însă mie mi-a crescut punctajul! Perfect! One down, a lot more to come! Pe deasupra mea zboară, mai mari sau mai mici, sumedenie de păsări. Poc! Zgomotul e asurzitor, dar tolba mea cu puncte se mărește.  Păsările vin valuri și încerc să nu trag haotic, pentru că am nevoie de muniție, dacă vreau să prind o poziție cât mai bună în clasament. Și timpul, da timpul este foarte important. Ochesc și trag. Mari sau mici, prepelițele îmi cresc ratingul în clasament. O, da! Cine-i seful acum doamnelor, cine-i șeful?

Trebuie să recunosc că acest joc Prepelix Pano mă face să mă simt de parcă aș fi cu adevărat în joc. O fi el un JOC COPII, însă e o experiență care scoate copilul interior din mine, care mă ajută să mă simt liberă, să nu mai fiu încorsetată de problemele zilnice. Urmăresc prepelițele cu privirea cum trec buluc prin fața mea, crezând că vor scăpa. Pe unele dintre ele le ochesc departe în zare, dar tot reușesc să le dobor. Nu scapă nimic din bătaia puștii mele. Poate părea o copilărie, dar toată joaca asta chiar se apropie foarte mult de sentimentele din copilărie. Știi, alea când jucam rațele și vânătorii? Fuga, alergarea, trăirea, emoția? Cam așa e și aici. Trăiesc, mă bucur de fiecare reușită și încerc mereu să îmi depășesc punctajul. Hai, încă o prepeliță! Și încă una! Cinci secunde! Patru! Trei! Doi! Unu! Poc! Asta e! Iu-hu, sunt o mașină de împușcat prepelițe!

Capturez tot ce pot, având grijă să nu fac victime colaterale, care ar conduce către un eventual eșec al operațiunii. Am eu un as în mânecă pe lângă acul de cojocul prepelițelor. Am vedere la 360 de grade, care mă ajută să văd tot ce mișcă. Practic e nevoie doar să țintesc și… pac! Prepelița cade! Și încă  una! Uhuuu, sunt de neînvins!

O iau de la capăt, încep o nouă rundă. Nu obosesc depunând prea mult efort, totul e ușor, iar faptul că pot juca direct de pe telefon mă ajută să găsesc cele mai potrivite poziții din care să împușc. Fiind un JOC MOBIL stau comod, chiar relaxat și văd cerul de un albastru infinit, brăzdat de păsările inamice. Ochesc și trag, iar satisfacția crește când fiecare rundă e încheiată cu succes. E distracție, e chiar fun și chiar reușesc să mă simt din nou copil. Să mă bucur de un joc în care efectiv să mă pierd, care să îmi capteze și fiecare fărâmă de atenție, transpunându-mă în acțiunea sa.

Cu căștile pe urechi, nu observ că soțul intră pe ușă, chiar lângă mine. El se așează tacticos și urmărește acțiunea, în timp ce îl pup pe fugă.

– Ce faci, draga mea? De la cărți de parenting ai trecut la shootere?

– Fac terapie prin joc, dragule, îi răspund cu ochii încă în telefon. Mă destresez după o zi grea și îmi amintesc că nu doar cresc un copil, ci eu însămi sunt un copil.

– PREPELIX? Cunosc jocul ăsta din tinerețe. Mamăăă, ce mai împușcam păsări! Nu-mi spune că poate fi jucat din nou!

– Ba da, iar acum este disponibilă și aplicația pentru mobil, care îți permite vizualizarea spațială la 360 de grade. Efectiv parcă ești în joc, ai vizibilitate oriunde, te poți roti și poți vedea oricând inamicul.

– Hmm, cred că îl voi instala și eu, ne întrecem? Este scump jocul?

– Aplicația de joc Prepelix este gratuită și se poate descărca din Google Play! În curând va fi disponibilă și în Appstore. Ce mai aștepți? Vlăduț se trezește în scurt timp. Crezi că poți fi mai bun ca mine?

– Nu știi cu cine ai de-a face, draga mea… 🙂 Dar îți voi arăta. Hai să jucăm PREPELIX PANO!

Orele după-amiezii ne găsesc în câmpul arid, trăgând după prepelițe. Din când în când se mai aud chicotelile noastre și bucuria retrăirii emoțiilor copilăriei. În definitiv asta e cel mai important. Să nu uităm că în fiecare dintre noi sălășluiește un copil plin de veselie, care iubește acțiunea și voia bună, dincolo de carapacea ocupată de adult.

Sursa foto: Prepelix.ro

Articol realizat pentru proba nr. 13 SuperBlog 2018- O experiență altfel a jocului de mobil, sponsor PHENOMEDIA IRIS 4D SRL

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...