Întâlnire incognito cu Ra pe acordurile rockului simfonic!

Sursa foto: Christiantour.ro

M-am întrebat mereu cum o fi să îți scalzi gândurile în ape turcoaz, să le răcorești și de acolo să pleci fresh, ca după un restart al întregului sistem. Mi-a încolțit în minte ideea de vacanță, dar una adevărată, simțită cu toți porii și nu doar o fugă din calea obiectivelor și a neobosiților paparazzi. Oferta de vacanțe Cristian Tour mi-a cam făcut cu ochiul, pentru că vara aceasta plănuiesc să merg în Egipt, deoarece este locul care m-a fascinat dintotdeauna. În plus mă bucur de discreția agenției de turism și a hotelului. Trecerea timpului mă face să îmi doresc puțin timp pentru mine, timp în care să mă pot bucura de lucrurile frumoase din viață. Am trăit celebritatea, iar acum mi-aș dori să mă pot bucura de o vacanță ca o persoană obișnuită. Să fiu eu parte dintr-un film de aventuri prin Egipt, să învăț eu mai multe despre Ra, zeul soarelui și despre celebrele piramide și mumii. Așa că 7 zile îmi iau liber de la statutul de vedetă rock și trecem pe modul incognito. Prea multe vacanțe au însemnat pentru mine fuga între hotel, mașină și conferințe de presă, astfel că aproape că nu îmi amintesc să fi avut o vacanță doar pentru mine. În plus, oriunde merg sunt asaltată de oameni care se așteaptă ca eu să pot răspunde tuturor. Deși îmi place să mă aflu printre oameni, am cam obosit. Așa că plec incognito, mă duc departe de ochii lumii și totuși în văzul tuturor, pentru a mă bucura de o vacanță normală.

Plănuiesc pentru mine și pentru jumătatea mea o vacanță departe de ochii fanilor. De aceea, chiar zilele trecute am vorbit cu Igor, garda de corp, să își ia și el câteva zile libere. 

– Tarja, e un loc cam aglomerat pentru a pleca singură, nu crezi? Uiți ce s-a întâmplat la concertul alături de Nightwish, din Polonia? Când ai fost asaltată de fani? Lucrurile pot escalada repede.

– Da Igor, însă cam asta vreau acum. Am nevoie de o vacanță…pentru mine. Incognito! Ești cam stresat… 🙂 Nu ar fi rău să îți iei și tu o vacanță! Te invidiez, tu poți merge în vacanță și fără să fii asaltat de fani. 

De obicei, cine mă vede cu mașina neagră, mată, înconjurată de gărzi, are tendința de a mă recunoaște mai repede. Din experiență am învățat că dacă vreau să ascund ceva, cel mai bine e să pun acel lucru la vedere. Așa că intenționez să mă îmbrac cât mai comun cu putință, fără a fi extravagantă iar ochelarii de soare îmi vor fi cei mai buni prieteni. Voi renunța la rochiile pompoase de scenă în care cânt de obicei și voi apela la ținutele obișnuite în Egipt. Așadar pantaloni scurți, tricou și papuci să fie! Șapca va fi o acoperire bună, mai ales că 60% din populația lumii poartă așa ceva. Voi fi un simplu om, într-un sejur în Egipt, ne vom amesteca cu marea de oameni veniți să respire aerul Mării Roșii. În plus, colecția de pălării de soare îmi va fi de ajutor în deghizarea mea, pentru că acesta va constitui planul B. Îmi voi strânge părul lung și negru abisal într-un coc, iar borurile îl vor ține departe de ochii lumii.  În plus, dacă aceste aspecte nu vor funcționa, voi recurge la planul C, deghizarea prin portul specific.Un turban pe cap nu a omorât pe nimeni, iar o mumie rock nu ar fi chiar așa ieșită din comun. Sau ar fi? 🙂

Oricum, intenționez să mă bucur la maxim de vacanța în Egipt. Am făcut rezervare, cu pachet all inclusive de la Christian Tour, pentru Hotel Regency Plaza Aqua Park. Simplu, fără bătăi de cap. Am transportul inclus, cu un avion charter, cazarea oferită în pachet, dar și servicii de masă all inclusive. Am asigurat în pachet tot ce mi-aș putea dori: masă, 7 nopți de cazare, transfer aeroport-hotel-aeroport, dar și asistență turistică. Îmi plac hotelurile curate, luminoase, iar aici am găsit exact ceea ce căutam. În plus, am ales o cameră cu vedere panoramică la Marea Roșie, pentru că da, acesta este un spectacol al naturii pe care merită să îl vezi chiar și din camera ta de hotel, nu doar la pas. Rezervarea am făcut-o pe numele Marcelo Cabuli, soțul meu, pentru că este mai ușor să îmi mențin statutul incognito așa. Ieri dimineață la cafea, deja plănuiam escapada noastră. Vom fugi dis-de-dimineață ca doi tineri îndrăgostiți, ținându-ne de mână prin holul hotelului, râzând și chicotind. Holul va fi plin de oameni, însă ce contează? Aceasta este cea mai bună cale de a te ascunde, mergând cu mulțimea. Și firește cu ochelarii de soare pe nas.

Sursa foto: Christiantour.ro

Primele 3 zile din cele 7 ale sejurului sunt strict pentru relaxare. 8 minute până la plajă, o plimbare ideală în care poți respira aer curat și poți depăși barierele stresului cotidian. Am ales zona aceasta pentru că rareori avem ocazia să petrecem timp de calitate împreună, într-o zonă departe de ochii lumii. Vom vedea grădinile luxuriante ale golfului Nabq și ne vom delecta pe plaja minunată mângâiată de soare și de apa lină. Îmbrăcați lejer, de vară, ne vom amesteca cu turiștii. Dau negrul abisal al rockului pe rochii vaporoase albe, care să strălucească în soarele orbitor. Ne-am dorit un regim de masă all inclusive pentru că vrem să simțim din plin că suntem în vacanță. Ne dorim să ne diversificăm gusturile, chiar și dincolo de meniurile cu care suntem obișnuiți. Egipt înseamnă diversitate din orice punct de vedere, plecând de la credință, istorie și până la cultură. Iubim amândoi cafeaua și ne e dor să savurăm aroma divină într-un cadru deosebit, într-o zonă plină de căldură, răcorită doar de briza Mării Roșii, într-un peisaj feeric, fabulos, minunat!

Sursa foto: Christiantour.ro

A doua jumătate a sejurului va fi dedicată cunoașterii. Totul e exotic în Egipt și desigur vom pleca în scurte tururi în apropiere, pentru a vedea cât mai multe lucruri. Vom prefera taxiul pentru deplasare și pentru a nu fi descoperiți, așa vom reuși să ne strecurăm mai ușor în mulțime. Sharm El Sheikh, piramidele de la Giza, acestea sunt locuri în care deja ne-am făcut planuri pentru a merge. Pe final de sejur, Muntele Sinai ne va oferi priveliști memorabile atunci când soarele își va întinde razele peste deșert. De asemenea, vom vedea viața marină de dincolo de ecranul televizoarelor cu super diagonale, pentru că vrem să fim parte din festivalul 3D marin care se deschide în fața ochilor noștri atunci când vom face scufundări în Marea Roșie. Atâta diversitate în apa cristalină e de necrezut și le va prinde bine până și ochilor noștri așa o desfătare. Și da, vom căuta să vedem și piața de cămile și, de ce nu, să și călătorim cu ele. O eșarfă îmi va ascunde fața, dar nu și privirea care va îmbrățișa un  întreg ținut de basm.

Sursa foto: Christiantour.ro

Întoarcerea ne va fi asigurată tot grație pachetului Christian Tour, iar asta e perfect, pentru că e drept că vom fi obosiți după așa vacanță. Inima îmi tresaltă de bucurie și curiozitate, abia așteptând minunatul sejur. Și, ca să nu afle presa și fanii faptul că Tanja Turunen se află într-o minunată vacanță în Egipt, cred că voi avea grijă să nu postez nimic pe rețele sociale. E timp destul pentru poze postate și la întoarcere. În vacanță vreau să fiu doar eu și soțul meu, înconjurați de liniște și pace și de mirificul peisaj al Egiptului. . 

 Articol (ficțiune) realizat pentru proba nr. 14 Superblog- În vacanță incognito cu Christian Tour

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...