Curățenia are mai mult FARMEC atunci când apelezi la experți!

Pe final de an, o dată cu sosirea inevitabilă a sărbătorilor, curățenia capătă noi proporții, deoarece tradiția nescrisă este aceea de a nu lăsa loc din casă necurățat sau neatins de aspirator. Este ceea ce numim noi curățenie generală, care uneori ne ocupă tot timpul și ne face să cădem de oboseală după ce o realizăm, fiecare pe unde poate. Să nu uităm că aceasta este și perioada în care gătim cel mai mult, murdărim cel mai mult și reacționam cel mai des de parcă o multitudine de spirite, nu numai cel al Crăciunului, au intrat în noi.

Nu am avut niciodată nevoie să plătesc pe cineva să îmi facă curățenie în casă, însă am investit mereu în produse de calitate, eficiente, care să scurteze timpul alocat curățeniei și care fac curățenia mai ușoară. De aceea, am căutat produse specifice, care nu tratează problemele la modul general, ci care curăță repede tipul de murdărie al fiecărui obiect în parte. Acest lucru mă ajută să eficientizez timpul tocmai pentru că produsele sunt eficiente, ca și cum aș avea alături de mine adevărați experți în curățenie.

Anul ăsta am schimbat tactica și am avut grijă să o prezint și soțului. Ne vom împărți în echipe, și ne vom dota fiecare cu produse de excepție în curățenie, cuplul minune, Nufăr și Triumf. Aceste produse au un raport calitate preț corect și curăță repede, fără a fi nevoit să pierzi din timpul tău prețios. Casa va fi împărțită militărește, pe sectoare, fiecare cu bucățica și cu expertul lui. Așadar, împreună, vom face casa lună. Să vedem și cine va Triumfa.

Bucătăria. Soțul meu va fi cel care se va ocupa de curățarea aragazului, pe principiul “eu te-am făcut, eu te curăț!”, raportat la murdărie. Triumf degresant forte universal îi va fi de ajutor să curățe murdăria, indiferent dacă vorbim despre cafeaua care a dat în foc dimineață, când încercam să prepar și micul dejun pentru copil, sau despre grăsimea arsă și întărită, de la grătarul pe care a încercat să îl prepare soțul. Pentru că produsul este unul universal, nici nu va trebui să iasă din bucătărie. Suprafețele cromate, sticle, chiuveta, gresia, faianța, hota și frigiderul, toate pot fi curățate și degresate.

Pont: aragazul poate fi protejat de murdărie cu ajutorul foliei de aluminiu, sau mai bine poți folosi Triumf pentru aragaz pentru curățarea sa.

Triumf  degresant forte universal

Sursa foto: Farmec.ro

Holul și balconul cad și ele în sarcina soțului. Nouă nu prea ne plac covoarele în mod special, drept pentru care curățenia podelelor va fi ușor de realizat. La fel și în cazul geamurilor, care trebuie curățate temeinic. Nici mie și nici soțului nu ne place să ne cocoțăm în văzul lumii pe scaune, înarmați cu șervețele să ștergem geamurile. Dar trucul meu este să îmi complimentez soțul pentru structura sa atletică și să îl admir, în timp ce el, cu bună știință, cade în plasa mea și se apucă de șters geamurile. Sunt convinsă că știe jocul meu, însă nu putem lăsa să se așeze praful. Nici pe geamuri, dar nici pe relația noastră.

Pont: pentru a întreține curățenia focul relației (și pentru a avea ajutor la curățenie), adu-ți aminte să faci și tu complimente. 

Nufăr geamuri

Sursa foto: Farmec.ro

Livingul și dormitoarele îmi revin mie. Când apar copiii, apar în mod inevitabil și petele (peste tot), dar și expresii de genul: asta de unde naiba a mai apărut? Cu care te înveți într-un final, însă cu ajutorul cărora înveți și ce produse să folosești ca să le elimini. Eu folosesc Nufăr pentru pete, aplicat direct pe pată și mai apoi pus pe întreaga țesătură. Rezultatul? Țesături impecabile, fără pete. Același truc îl folosesc și pentru canapelele din piele pe care uneori mai apar urme de pix, sau pe hăinuțele pe care cel mic le decorează cu diverși coloranți naturali (suc de morcovi, roșii, ciocolată). Așa ca sunt zen la acest capitol.

Pont: mobila și parchetul se întrețin mai ușor folosind produse din gama Nufăr (parchet cu ceară și mobilă).

Baia- este iarăși teritoriul meu și acolo mi se pare că este cel mai mult de muncă. Am de curățat urmele de săpun de pe obiectele sanitare, dar și depunerile de calcar. Pentru că sunt multe suprafețe, voi avea nevoie de un produs care să mă ajute cu toate. Norocul meu că Nufăr pentru baie poate fi folosit pe gresie, faianță, pe cabina de duș și pe baterii și chiar și pe chiuvetă și cadă. Ăsta da, avantaj, curăț și reîmprospătez și nici nu trebuie să pierd prea mult timp așteptând ca produsele să își facă efectul. Voi aplica și un dezinfectant, pentru igienizare, astfel încât prospețimea să fie cuvântul de ordine în baia mea.

Pont: pentru a nu mai avea probleme cu depunerile de calcar în cazul toaletei, folosește Nufăr detartrant Clasic.

Nufăr detartrant

Sursa foto: Farmec.ro

Vă întrebați cine va câștiga? Eu cred că amândoi. Dacă dragoste se face-n minim doi, curățenia la noi se va face în patru. Casa va fi lună, iar noi vom înjumătăți timpul alocat acesteia. Până la urmă acesta este și scopul. Să avem timp să ne putem bucura cu adevărat de spiritul Crăciunului, pentru că altfel îl putem rata. Să nu cădem extenuați în fotolii și să nu confundăm magia Crăciunului cu nevoia de a deretica și curăța la infinit. În timpul rămas putem petrece în familie, în liniște și curățenie.

Acest articol a fost realizat pentru SuperBlog 2017!

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...