Alege să trăiești, nu te limita doar la a fi viu!

Viața… Sunt viu sau trăiesc? Câți dintre noi ne putem lăuda cu felul în care ne trăim viața? Câți dintre noi trăim cu adevărat? Câți dintre noi întregesc oare rândurile statisticilor care spun că nu stăm prea bine la anumite capitole? Nutriție, hidratare, aport de vitamine? Oase puternice și mobilitate a corpului? Surprinzător poate, sunt oameni care sunt vii, dar doar atât și sunt oameni care traiesc cu adevărat și a căror stare de bine este rezultatul unor intervenții interioare menite sa schimbe totul în mod radical. Știu că nu crezi, de aceea îți întind mâna mea. Cum, unde mergem? Într-o călătorie în timp!

Îți amintești copilăria ta? Închide ochii și privește cu ochii minții. Leapșa, coarda, șotron, gardurile bunicii, cireșii vecinului. Trăiai cu adevărat sau era o iluzie? Oare mediul acela 100% natural a contribuit la ceea ce astăzi numești a trăi din plin? Colbul străzilor și fructele nespălate pare că nu ți-au facut niciun rău, nu e așa? E drept, e mai ușor în viitor, când ai la dispoziție toată tehnologia de ultimă generație, când ai la dispoziție cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom sau sisteme speciale de purificare a apei și filtre anticalcar si microorganisme.

Privește în continuare cum povestea ta se schimbă. Din copil, ai devenit rapid adolescent. Oh, adolescența, cât de dulce si frumoasă e ea. Iată meciurile tale de fotbal și iată serile dansante în vechile discoteci. Mai știi melodiile acelea pe care ai fi dansat până în zori fără să simți măcar un fior de oboseală? Ah, și iată-te la sala de sport, îți amintești, aveai în permanență grijă de corpul tău și motto-ul tău era “Trăiește sănătos!”. Trăiai mai intens atunci?

Știu la ce te gândești acum. Poate abia acum realizezi faptul că de fapt viața nu reprezintă doar suflarea care ne determină pașii fizici, în fiecare zi. Realizezi că viața de fapt reprezintă implicarea conștientă și voluntară în activitățile zilnice. Realizezi că deseori faci compromisuri cu oboseala, că din ce în ce mai des hidratarea reprezintă cana zilnică de cafea, că legumele și fructele proaspete sunt înlocuite de mâncăruri nesănătoase, și că un fast-food se apropie din ce în ce mai mult de opțiunea zilnică de alimentație.

Este timpul să încheiem călătoria noastră și știu că te întorci în propria perioadă temporală pregătit să faci câteva schimbări esențiale. Așa că eu pot doar să te întreb, ești pregătit să trăiești cu adevărat? Pentru ca un stil de viață sănătos, efortul fizic și sesiunile de sport, alături de hidratarea temeinică, pe care o poți realiza doar aruncând o privire pe cele mai recente promoții Hurom, sunt armele cele mai potrivite în demersul tău.

Nosce te ipsum (cunoaște-te pe tine însuți)… spunea cu multă vreme în urmă Socrate. Dincolo de a fi doar un îndemn preluat de o serie de domenii, dincolo de rădăcinile pe care le are în ceea ce numim dezvoltare personală, cunoașterea proprie rămâne o etapă pe care noi trebuie să o avem în vedere în permanență. Pentru că nu este totul sa fii viu, ci trebuie să te cunoști mai înainte pe tine, sub toate aspectele. Să trăiești cu trup și suflet, deopotrivă. Să știi ce anume îți este necesar și mai ales folositor și să nu investești în produse care doar promit o schimbare ci în cele care îți dovedesc un stil de viață 100% natural.

Cine mai vrea o călătorie in timp? Ia-mă de mână…ești pregătit să trăiești cu adevărat?

Acest articol a fost realizat pentru SuperBlog 2017.

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...