Situații vestimentare jenante? This is the Answear!

Să fi fost prin anul 1 de facultate când l-am cunoscut pe soțul meu. Înțelegerea fusese simplă. Ne-am văzut offline la o mini-petrecere, la care nu a avut curajul să mă abordeze, după care a rugat un amic să ne facă cunoștință. Țin minte perfect, purtam o rochie elegantă, dar lejeră, în culorile primăverii, botine cu imprimeu, iar ca accesorii purtam un colier discret, asortat ținutei și cercei lungi, de seară. Dacă vestimentația mea l-a făcut să își ia inima în dinți să întrebe de mine, asta nu am aflat nici până în ziua de azi. Ce știu însă, este că după două zile, deja stabileam să mergem la o întâlnire, așa, să ne cunoaștem mai bine.

Știți cum e la prima întâlnire, când vrei să impresionezi, când probezi haine peste haine, când combini rochii elegante cu pantofi colorați și genți dichisite, pantaloni cu paltoane și cizme înalte sau cu botine în culorile toamnei? Ei bine cam așa era și la mine. Cu fiorii primei întâlniri purtându-mă prin camera și cu un nivel crescut de adrenalină, am început să îmi aleg ținuta. Era ciudat, deși nu prea aveam probleme în ceea ce privește alegerile vestimentare, acum brusc parcă nu aveam inspirație. Cu jumătate de rochie pe mine și jumătate atârnând pe jos, cu părul vâlvoi, m-am oprit, obosită, pe canapea. Nimic nu îmi era pe plac. Era nevoie de acea ținută, cea care face că imaginea ta să fie ruptă din filme, cu părul fluturându-ți în vânt, în timp ce cu seninătate îți dai ochii peste cap… când tu arăți fabulos, iar el îți admiră ținuta din cap până în picioare…

This is the Answear, mi-am spus în sinea mea amintindu-mi de colecția de toamna pe care o văzusem chiar pe answear.ro.

Sunt adepta stilului elegant și consider că eleganța înseamnă mai mult decât a-ți dezgoli trupul. În consecință, la o prima întâlnire, o rochiță neagră din dantelă, împreună cu niște pantofi stiletto, devenea combinația perfectă pentru mine (la acel moment). Culoare? Negru, cu negru nu poți da greș! Feminitate la superlativ!

Before: cam așa arătam la prima întâlnire oficială cu viitorul soț!

Sursa foto: Answear.ro

Cum întâlnirea era stabilită pentru seară, am realizat că voi avea nevoie de o jachetă. Romantismul din mine îmi spunea că nu e nevoie, pentru că în definitiv EL va fi cel care va trebui să renunțe la sacoul sau pentru a mă proteja pe mine. Îl și vedeam îmbrăcat într-unul dintre modelele de sacouri bărbați de pe site-ul din fața mea, însă am decis totuși să aleg ca măsură de siguranță o bluziță vaporoasă, moale și maleabilă, cât să nu se șifoneze și să încapă ușor în geanta.

Desi suntem la ani distanță de perioada cavalerilor templieri, eu cumva îmi imaginăm această întâlnire într-o formă idilică. Eu, îmbrăcată elegant și așteptându-mi prințul și el, călare pe un cal, să vină să mă ridice în șa alături de el. Cam astea erau gândurile care îmi treceau prin minte până să ajung la întâlnire când, deodată, l-am văzut…

Din visarea mea, coborând brusc de pe norisorul de unde mă cocotasem, am trăit un șoc. El mă aștepta pe o bordură, îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți și încălțat cu papuci de plajă. Doamne cât de jenată m-am simțit! Aș fi alergat înapoi cu o viteză mai mare decât cea a calului din vis, însă din păcate timpul se scursese deja. Eram îmbrăcată total nepotrivit!

Cand am ajuns lângă el, inevitabil am simțit tensiunea:

Scuze, îngăima el, am crezut că ieșim doar la o plimbare…așa…știi, plimbare?
Da, cred că eu am înțeles ceva eronat, am dat un răspund diplomat, însă numai eu știu cât de tare îmi crescuse tensiunea în acel moment, de nervi, de jenă și frustrare.

Cu toate acestea ne-am amuzat de situație. Chiar și în ciuda faptului că cine ne vedea ne fixa cu privirea secunde bune. Eu parcă eram coborâtă din revistele de modă, el parcă venea direct de pe plajă. Discrepanța era majoră și cam toată lumea zâmbea, privindu-ne atât de diferiți.
Peste ani însă, după ce ne-am căsătorit, această a devenit o poveste chiar făină de povestit la mesele cu prietenii, că răspuns la întrebarea “voi cum v-ați cunoscut?” De aceea cumva parcă nu aș fi schimbat nimic din ceea ce am trait. Poate doar ținuta.

After: Cam așa ar fi trebuit să arăt de fapt!

Sursa foto: Answear.ro

Totuși, povestind într-o zi unor prieteni pățania noastră, m-a lovit subit inspirația. Dacă mi-aș imagina rapid un before and after vestimentar, aș cam echilibra situația jenantă din ziua în care mi-am cunoscut soțul. De-a lungul timpului am mai găsit chestii faine la Answear.ro cu care aș fi înlocuit sau îmbunătățit ținuta mea de atunci. Aș fi luat o pereche de ghete damă care să denote pasiunea mea pentru muzică rock. Aș fi purtat o rochiță neagră Kiss my dress, și o jachetă purpurie. Sau din jeans. Sau o rochie asimetrică combinată cu niște cizme sau botine. În același timp cred că și pe el l-aș fi văzut îmbrăcat altfel. Poate nu elegant, dar măcar l-aș fi scos puțin din ținută să de atunci, de tip american dream.

Tot after: Acestea mi-ar fi evidențiat personalitatea!

Sursa foto: Answear.ro

Iar această ținută m-ar fi făcut să mă simt poate mai confortabil…

Concluzia este că și situațiile jenante pot fi depășite, iar răspunsul pentru mine este unul singur- Answear.ro.

Articol realizat pentru SuperBlog 2017!

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...