Asa ma bucur atunci cand intalnesc oameni de calitate si atat de mult imi place sa le fac munca cunoscuta, deoarece eu chiar cred in potentialul acestora si in puterea lor de a schimba lucrurile! Exact acesta este cazul Cristinei Antonica, o mamica minunata si un antreprenor desavarsit, pe care am avut ocazia sa o cunosc personal si sa o indragesc definitiv. Proiectul ei, editura Creanga Fermecata, a reusit sa ma acapareze si sa ma determine sa transmit mai departe putin din munca titanica depusa pentru promovarea scriitorilor romani contemporani de calitate, care inca mai cred in conceptul de educatie literara.

Desi traim in era digitalizarii, Cristina promoveaza lectura si mai presus de aceasta nevoia de umplere a golurilor spirituale cu ajutorul informatiilor transmise prin intermediul cartii. Adepta a pedagogiei Waldorf, Cristina aduce pe piata de profil carti care reusesc sa capteze atentia micutilor, sa ii ajute in procesul de invatare si sa le dea un imbold in ceea ce priveste dezvoltarea cognitiva timpurie.

 

Editura Creanga Fermecata

Spre bucuria mea, am inceput sa citesc cartile editurii Creanga fermecata si am ramas placut impresionata atat de calitatea scrierilor, cat si de modul de prezentare al produsului final, al cartilor la care scriitori destoinici au trudit zi si noapte. “Povestea padurii”, “Sa cunoastem numerele”, “Mama care educa singura”, acestea sunt doar cateva dintre titlurile care ne-au atras atentia. Emotia pe care o transmit aceste carti este fascinanta. Daca facem referire la “Povestea padurii”, ei bine am putea spune ca impletirea minunata a imaginarului cu lumea reala si trairile sale, te transpune cu adevarat in poveste, facandu-te sa iti doresti sa afli in final ce anume se va intampla cu planurile Vrajitorului. Ne surprinde prezentarea cartii, rezistenta si felul in care povestea este transpusa in imagini, dar si povestea in sine care, recunosc, pe mine personal m-a fascinat.

In mod cert editura Creanga Fermecata isi doreste sa scoata la iveala trairile individuale ale cititorilor, punand la dispozitia acestora carti destinate unor categorii de varsta din cele mai diverse. Povestile minunate pentru copii pot fi citite inca de timpuriu, nu este obligatoriu sa respectam un anumit “standard” in acest sens. Iar pentru noi, adultii, cartile editurii Creanga Fermecata sunt mai mult decat satisfacatoare din punct de vedere al cunoasterii si desfatarii cu ajutorul minunatelor cuvinte asternute pe hartie.

 

Ma surprinde grija fata de publicul cititor a Cristinei si implicit a editurii Creanga Fermecata. De ce? Pentru ca are in vedere completarea fiecaruia si autocunoasterea, pentru ca ne indeamna sa mergem mai departe decat ceea ce credem ca vedem. Urmatoarea carte pe care o am in vedere spre a ma delecta este cartea “Cele 12 simturi si educarea lor”. Si sunt convinsa ca aceasta imi va intari convingerile expuse anterior.

Cristina spune ca editura Creanga Fermecata este modul ei de a fi recunoscatoare si de a darui ceva, de a da mai departe fiorul de bucurie, astfel incat si alte vistierii sa fie umplute. Iti multumim si noi Cristina si multumim Creanga Fermecata, pentru faptul ca existati. Pentru ca inca mai exista cineva care sa ne umple nevoia de cunoastere, de spiritualitate si de informare, in vremuri in care totul pare a fi realizat cu repeziciune, ca intr-un maraton.
Daca si voi sunteti insetati de cuvinte si vreti sa va delectati cu cele mai bune carti, atunci ar trebui sa stiti ca pe Cristina o puteti gasi aici: https://www.facebook.com/Ed.Creanga.Fermecata/.

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...