Acum câteva luni, pe când începea Superblog, ediția de primăvară, am aflat vestea minunată că din nou, în ciuda unor șanse aparent reduse, voi fi   părinte. Mai exact mamă de băiat. Al doilea. A fost o ediție cu emoții, petrecută între laptop și controale medicale, articole și advertoriale creative scrise pentru clienți, joaca cu primul meu copil. Cu toate acestea, un loc aș spune eu chiar rezonabil (11 mai exact), mi-a fost rezervat în această competiție plină de articole și advertoriale creative, drept pentru care nu pot fi decât recunoscătoare și bucuroasă.

Așa cum poate ați înțeles deja, începe ediția de toamnă Superblog, o ediție de 10, aniversară, la care mă înscriu din nou din plăcerea de a scrie articole și advertoriale creative. Nu știu ce se va întâmpla pe parcursul acestei ediții, cert e că presimt că va fi una cu surprize, atât din partea organizatorilor, cât și din partea forței Divine, în sensul că sarcina mea se apropie de final exact în această perioadă. 🙂 Mă aștept așadar ca o dată cu alinierea la start să mă găsesc și în situația de a deveni din nou părinte, iar asta chiar va fi o situație tare interesantă.

Știu că nu mă voi opri din a scrie articole și advertoriale creative, nici din a concura, chiar dacă timpul va fi scurt. Pot să încerc, să mă ambiționez și să dau tot ce pot mai bun. Iar ulterior, sper să pot reveni cu impresii și concluzii, fie ele scrise și printre imbrățișări și miros de bebeluș. Va fi interesant, atât pot să spun.

Superblog este o competiție interesantă, din care adrenalina nu lipsește și cu atât mai puțin nici provocările. Accept așadar, din nou, această provocare și vă îndemn și pe voi să vă înscrieți deoarece poate fi o experiență cu adevărat interesantă. Poate fi un exercițiu bun, dar și o metoda interesantă de a te organiza, de a face cunoștință cu tine, cel care scrie. E o metoda bună de a-ți exersa talentul la scris și de a-ți testa limitele.

Nu știu ce va fi, însă în mod cert va fi fain. Așa că, fără multă vorbărie…să înceapă competiția!

Share This: