Din ce în ce mai mult ajungem să discutăm despre advertoriale SEO atunci când vine vorba despre promovare online, însă conceptul în sine trebuie explicat înainte de a-l putea pune în practică. Nu orice tip de material este un advertorial, iar când vorbim despre advertoriale SEO lucrurile trebuie studiate în detaliu. Ce este un advertorial SEO? Un material publicitar și atât? Un text care vinde? Discutăm despre advertoriale SEO în cele ce urmează, dar și despre caracteristicile acestor materiale de promovare online.

Calitate înainte de toate prin advertoriale SEO!

Atunci când a luat naștere SEO STORIES, dorința noastră a fost să nu facem rabat în ceea ce privește calitatea. Până în ziua de astăzi, am reușit să redactăm advertoriale SEO, articole seo optimizate, comunicate de presă sau descrieri de produse 100% originale, documentate temeinic și fără repetiții.

 

calitate advertoriale seo

Sursa foto: Pixabay.com

Am auzit deseori că la un moment dat un content writer/ copywriter, redactor de advertoriale SEO, obosește, iar atunci are tendința de a repeta subiectele. Am tot așteptat să ni se întâmple. Nu. Încă nu avem această problemă. 🙂 Câtă vreme citim zilnic și ne îmbogățim cunoștințele, nu avem cum să redactăm advertoriale seo care să semene cu celelalte. Câtă vreme nișele sunt atât de diverse, iar documentarea este posibilă, nu există repetiție. Ba ne-am gândit să ne extindem portofoliul, drept pentru care căutăm nișe cât mai extravagante, mai provocatoare și de ce nu, mai grele pentru advertoriale SEO.

 

Am constatat faptul că în ceea ce privește redactarea de articole SEO sau advertoriale, noi încercăm să oferim un produs finit de calitate, așa cum ne-ar plăcea nouă să citim. Conținut de calitate. Nu pasăm mai departe munca, deoarece expunerea cerințelor din gura în gură poate cauza neînțelegerea acestora. Sau mai există și situația în care un individ înțelege ceva, în vreme ce un altul poate înțelege cerința în cu totul alt fel. Așa că totul este intern, bazat pe discuțiile directe cu beneficiarii. Am întâlnit acum o lună situația în care într-un mail ni s-a solicitat să scriem personal articolele (fără colaboratori externi), deoarece stilul nostru a plăcut. Mulțumim! Chiar e un feedback care ne-a mulțumit, drept pentru care suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru inspirație și darul dat. Și mai mulțumim clienților, pentru că NE ALEG!

 

Sunăm adesea și cerem lămuriri, propunem și încercăm să ajutăm. De ce? Pentru că avem doar o singură șansă să ne dovedim omenia în cadrul interacțiunii cu un client, dincolo de antreprenoriat, iar asta se poate face doar livrând advertoriale SEO și articole de calitate. Nu avem cum să ajutăm altfel decât prin livrarea unor lucrări corecte, în care să se vadă implicarea noastră. Scrisul e unealta noastră și atunci de ce să nu o folosim pentru a-i mulțumi pe clienți?

 

Ne-am dat seama că ceea ce nu scriem noi, este preluat de alți copywriteri, iar asta e perfect, pentru că noi scriem despre aproape orice, mai puțin despre sex, pornografie sau violență și în general lucruri care aduc atingere principiilor noastre. Cumva, am specificat acest lucru și în modelul de contract cu care lucrăm, pentru că suntem și transparenți. Însă acest lucru nu înseamnă că acele scrieri nu există. Doar nu le realizăm noi. Însă ceea ce realizăm, încercăm să ridicăm la calitate premium.

 

Cerere și ofertă- advertoriale seo

Am constatat că în spatele cererii si a ofertei se duc adevărate lupte. Când e nevoie de advertoriale SEO, e chiar dificil să găsești un content writer bun, dedicat, sau cel puțin așa ni s-a spus. Ei bine noi am ales să scriem calitativ și așa se explică și volumul de muncă, dar și ideea de preț advertoriale seo. Nu scriem doar să fie scris, nu scriem doar să câștigăm bani, ci scriem cât să câștigăm beneficiari mulțumiți, care să zâmbească citind și, de ce nu, cărora să le facă plăcere să se întoarcă la noi.

Ne bucură feedbackul pozitiv și păstrăm tăcerea pentru a asculta eventualele modificări propuse de clienți, când e cazul. Cum altfel să scriem advertoriale seo, articole sau comunicate de presă, dacă nu înțelegem cerințele?

Am pornit la drum marșând pe ideea de calitate și nu vom schimba acest lucru niciodată. Ne place să scriem, pentru că acest lucru scoate din noi cele mai creative idei.

Provocare!

Va propunem să ne puneți la încercare și să ne spuneți ce aveți nevoie. Ascultăm rabdători și sfatuim. Ne amuză faptul ca fiecare e-mail de comandă sau apel telefonic, seamănă cu imaginea unui magician care scoate din pălărie…ceva. Niciodată nu știi ce. Așa e și când scrii advertoriale și în general conținut online. Niciodată nu știi ce urmează. Știi doar că închizi așa jumatate de ochi și apoi, când apare surpriza, aplauzi frenetic de încântare. Așa aplaudăm la fiecare comandă, la fiecare subiect care ne pune la încercare.

Vrei să vezi cum scriem? Hai să discutăm!

 

Share This: